Whitesnake z novo skladbo ‘Hey You (You Make Me Rock)’

Skupina Whitesnake
Skupina Whitesnake

Angleška hard rock zasedba Whitesnake je te dni izdala novo skladbo ‘Hey You (You Make Me Rock)‘, ki bo tudi na njihovem prihajajočem ploščku ‘Flesh & Blood‘, ki bo luč sveta ugledal 10. maja, izšel pa bo pod orkirljem glasbene založbe Frontiers Music Srl.

Na albumu je 13 novih skladb

Coverdalu so se pri ustvarjanju albuma pridružili še kitarista Reb Beach in Joel Hoekstra, basist Michael Devin, bobnar Tommy Aldridge in klavitarist Michele Luppi. Velik delež pri novem ploščku je prispeval prav kitarist Joel Hoekstra. ki je v sodelovanju s Coverdalom napisal, kar šest skladb.

David Coverdale
David Coverdale

Whitesnake pa se trenutno intenzivno pripravljajo na turnejo, na kateri bodo pridno skrbeli za promocijo prihajajočega albuma ‘Flesh & Blood’.

Frontman David Coverdale pa je ob tem dejal: ‘Resnično smo navdušeni in se že veselimo igranja po vsem svetu v letošnjem letu, kar bo nadaljevanje naše 40. obletnice obstoja. Zelo sem počaščen in hvaležen, da sem obiskal ta neverjetni svet, ki si ga delimo že več kot 40 let, da smo lahko praznovali in uživali v nepozabnih trenutkih z milijoni ljudi – z vsem, ki ste si mi pridružili na tem čudovitem potovanju. Resnično mi je všeč deljena izkušnja in obožujem svoje delo in ga vedno bom. Več kot štiri dekade plazilske zabave! Hvala vam!’

3. julija pa se bodo Whitesnake ustavili tudi pri naših južnih sosedih v Zagrebu, koncert bodo imeli na ŠRC Šalata. Aranžma na koncert lahko kupite TUKAJ.

Naslovnica albuma 'Flesh & Blood'.
Naslovnica albuma ‘Flesh & Blood’.

Seznam skladb na albumu ‘Flesh & Blood’:
1. Good To See You Again
2. Gonna Be Alright
3. Shut Up & Kiss Me
4. Hey You (You Make Me Rock)
5. Always & Forever
6. When I Think Of You (Color Me Blue)
7. Trouble Is Your Middle Name
8. Flesh & Blood
9. Well I Never
10. Heart Of Stone
11. Get Up
12. After All
13. Sands Of Time