Wes Borland (Limp Bizkit) izdal nekaj novosti o albumu skupine

Wes Borland (Limp Bizkit) izdal nekaj novosti o albumu skupine
Fred Durst in Wes Borland - foto: Kevin Winter

Ena največjih skrivnosti zadnjega desetletja je, kdaj oziroma če sploh bodo Limp Bizkit kdaj izdali dolgo napovedani album Stampede of the Disco Elephants.

Govorice o novem albumu so začele krožiti že leta 2012, ko se je skupina skupaj s producentom Rossom Robinsonom lotila skladb za ploščo. Leta 2013 je skupina izdala singl “Ready to Go” in “Endless Slaughter”, ki je sledil leto kasneje, a samega albuma skupina še ni predstavila.

Kitarist Wes Borland je med pogovorom v oddaji Drinks With Johnny, ki jo vodi Johnny Christ iz skupine Avenged Sevenfold, ponudil nekaj več vpogleda v napredek plošče.

“V zadnjih 10 letih smo bili v studiu verjetno ene sedemkrat, da bi poskusili dopolniti ploščo. In smo delali na stvareh, in delali, in delali… Fred (Durst) pa je bil ves čas nekako nezadovoljen s tem, kar je slišal,” je povedal Borland. “Instrumentalno imamo posnetih okoli 35 pesmi, Fred je na pesmi naredil vokale in jo zavrgel. Spet na drugi pesmi naredil vokale in … ‘Fuck this’ in jo zavrgel. Sedaj pa mislim, da je končno trenutek, ko bo izbral nabor pesmi, jih dokončal in da bomo končali ploščo. Torej, držimo pesti.”