VSEEN predstavljajo svoj prvi singel z naslovom ‘Ne odhajaj’

Vseen (Foto: PROMO)

Skladba NE ODHAJAJ je prvi singel, s katerim se skupina VSEEN predstavlja poslušalcem.

Mračno-ljubezenska skladba govori o neskončnem čakanju dekleta na svojega izbranca, a se ta nikakor ne vrne, zato se odloči, da sama zaključi svojo zgodbo. Glasbo sta napisala brata Šemerl (Borut in Toni), besedilo pa je delo Matica Kunca.

Skupina VSEEN prihaja iz Logatca in jo sestavljajo: Primož Arhar (Vokal), Borut Šemerl (Kitara), Toni Šemerl (Bas Kitara) ter Boštjan Čuk (Bobni). Korenine banda, bi lahko rekli, segajo kar daleč nazaj, saj so Borut, Toni in Boštjan skupaj igrali že pri skupini Prisluhnimo tišini. V koronskem letu 2020 so se na pobudo Primoža odločili ustanoviti band in tako je v tem obdobju nastalo že kar nekaj materiala.

Člani banda so že prekaljeni stari mački, svoje veščine so urili v različnih skupinah po Sloveniji. Zvrst glasbe, katero band ustvarja, bi lahko v bolj širokem spektru uvrstili v rock, v neki podzvrsti pa bolj v garažni ali alter rock. Avtorske sladbe sestavljajo močne bas linije podložene s trdimi ritmi, prodorni kitarski riffi ter ekzakten vokal z jajci.