Večeri na škofjeloški terasi: MRFY (akustično)

Skupina MRFY (FOTO: Marijo Župan)
Skupina MRFY (FOTO: Marijo Župan)

Že peto sezono zapored bodo na terasi mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja v Škofji Loki gostili glasbene Večere na terasi. V sproščenem vzdušju in s čudovitim razgledom na mesto boste lahko v poletnih mesecih prisluhnili izvajalcem, ki bodo poskrbeli za nepozabne spomine.

V četrtek, 1. julija 2021, v Škofjo Loko prihaja novomeška indie rock zasedba Mrfy, ki bo publiko tokrat navdušila v akustični različici.

Vstopnice so na voljo v Knjižnici Ivana Tavčarja Škofja Loka na Šolski ulici 6 v ustaljenem odpiralnem času in na spletu: https://www.entrio.si/…/veceri-na-terasi-mrfy-akusticno…

Cena vstopnice: 15 €

MRFY

O zasedbi MRFY

Štiričlanska novomeška indie grupa od leta 2013 uživa svojo zgodbo. Tihem začetku, posvečenem preigravanju, ustvarjanju in odkrivanju svojega smisla, je ob koncu leta 2016 sledila izdaja prvega singla “Klic”, ki so ga pod nadzorom producenta Tokca iz Dan D vzgojili v danes njihov najprepoznavnejši komad. To je bil za njih prelomen trenutek, saj so bili kmalu za tem deležni radovednega zanimanja radijskih urednikov, vodstva klubov, glasbenikov in tovrstnega slovenskega poslušalstva. Pričeli so intenzivnejše nastopati po slovenskih klubih, festivalih in dvoranah ob boku svojih perspektivnih sodobnikov in že ustaljenih kvalitetnih slovenskih skupin.

Navkljub vsem nastopom, radijskim predvajanjam in izdihljajev socialnih omrežij, pa je MRFY daneš v prvi vrsti še vedno sinonim za skupino štirih posameznikov, ki diha, živi in razvija svojo glasbo ter ideje, skozi katere se izraža in povezuje. Trenutno delajo na svoji drugi plošči, ki jo napoveduje izjemen singl “Zaljubila”. Letošnji Večeri na terasi bodo poleg akustičnih Mrfy postregli tudi z glasbeno poslastico, v kateri sta moči združila Amaya in Uroš Perić.

Facebook dogodek