Vatra feat Massimo z novim videom ‘Nama se nikud ne žuri’

Skupina Vatra (FOTO: Mare Milin)
Skupina Vatra (FOTO: Mare Milin)

Glasbena sodelovanja so vedno zanimiva – ko se okoli ene pesmi zbere več različnih glasbenikov lahko njihova fuzija, vizija in kreativa ustvarijo nepozabne minute, zapisane v glasbeno zgodbo. Na hrvaški glasbeni sceni je nastalo še eno zelo zanimivo sodelovanje.

 

K sodelovanju so tokrat povabili glasbenika Massima

‘Po dolgem času se je zgodila pesem, ki poleg mojega vokala potrebuje še dodatne začimbe’je že od vsega začetka pozival Massimo avtorja pesmi, Dečaka.

Nama se nikud ne žuri‘ je naslov pesmi, ki je združila popularne glasbenike in ustvarila še eno čarobno zgodbo. Motiv odhajanja in ljubezenski motiv je ustvaril Ivan Dečak, karizmatični frontmen skupine Vatra. Ivan Dečak je pesem posvetil nedavno preminulemu glasbeniku, kolegu in glasbenemu novinarju, Anteju Perkoviću.

 

‘Njegov odhod me je šokiral do te mere, da se je pesem enostavno izlila, prelila, zgodila v trenutku. Pisal sem jo iz ženske perspektive, z ženskim načinom pesem pušča veliko večji vtis. Prisluhnite ji.’ (Ivan Dečak)

Sodelovanje Vatre in Massima v skupni pesmi ‘Nama se nikad ne žuri’ je zaokroženo s fantastičnim videospotom, ki je delo režiserja Filipa Filkovića Philatza. Rezultat večmesečnega snemanja je vizualni prikaz, ki je ujel samo bistvo pesmi – ‘ljubezen in minevanje’