Vatra bo 20. rojstni dan obeležila v Domu Sportova

Skupina Vatra (Foto Mare Milin)
Skupina Vatra (Foto Mare Milin)

Na krilih superhita ‘Nama se nikud ne žuri’ (ft. Massimo) – skladba se je polna dva meseca obdržala na prvem mestu na HRTOP40 listi najbolj predvajanih pesmi – Vatra najavlja veliko obletnico – 20 let obstoja Vatre. Obletnico bodo obeležili z izidom novega albuma in rojstnodnevnim koncertom ‘VATRA XX’– v petek, 5. aprila 2019 v Domu Sportova!

 

Na sceni so že 20 let

Na sceni so že 20 let.
Na sceni so že 20 let.

‘Dvajset let je minilo prehitro, to se, kot veste, rado zgodi, ko v dobri družbi počneš nekaj, kar delaš najrajši! Z velikim zadovoljstvom najavljamo naš  ‘XX koncert’  v Domu Sportova! Vsem, ki boste prišli, bomo pokazali ‘Vatromet’ čustev, prvih 200 fanov, ki bodo kupili vstopnico za koncert, bomo nagradili s še enim, ekskluzivnim koncertom, ki bo zaprt za širšo javnost in bo na tajni lokaciji.’ Ivan Dečak, pevec skupine Vatra.

In res, ko pogledamo, kako aktivni so bili v Vatri v zadnjih dvajsetih letih, lahko razumemo, da jim je čas minil tako zelo hitro. V teh dveh desetletjih je Vatra objavila 9 albumov, osvojila niz Porinov, Črnih Mačkov in drugih hrvaških glasbenih nagrad,ustvarili so kup hitov, ki so obeležili njihovo kariero, večji del tega časa pa so preživeli v kombiju – z njim so prepotovali na stotine tisoče kilometrov – da bi prispeli na več tisoč koncertov in drugih nastopov, ki so se odvili vse do danes. Prav zato boVatra rojstni dan praznovala delovno – v Domu Sportova!