Vagabunda z novo skladbo ‘Annie More’

Skupina Vagabunda
Skupina Vagabunda

Vagabunda predstavljata novo pesem! Tokrat duet kaže svojo nežno plat in v svet podaja bolj umirjeno ‘Annie More‘. Gre za novo skladbo, ki napoveduje novi album dueta in je prvi singel po nedavno izdanem ‘Heart goes away‘.

 

Kdo je Annie More?

Vprašanje, ki sta ga Jure Jurca in Matevž Pavčnik slišala že kar nekajkrat.

V odgovor fanta skrivnostno in šaljivo navajata, da je to sestra slavne Demi Moore. ‘Saj je vseeno…’, nadaljuje Jurca, ‘Pesem naj si vsak interpretira po svoje’, še zaključuje. Nedvomno si bo vsak poslušalec ustvaril svojo sliko, saj ne navaja specifičnih okoliščin in oseb. Lahko pa trdimo, da je bolj poletno obarvana.

Pesem je nastala kot plod skupnega pisanja Jurce in Pavčnika na vajah in na popotovanjih od koncerta do koncerta. Tako je nastal tudi ‘Broken bone‘, eno njunih najbolj zaželenih del. Zaradi želje po pisanju raznolikih komadov se je v akustične rock and roll ritme v ušesa prikradla nekakšna melanholična igrivost. Kaj to točno pomeni, naj spet vsak preveri sam zase in si posluša najnovejšo ‘Ančko’. Brezplačno jo pošiljata v svet, kot nekakšno zahvalo za vse tiste, ki ju obiskujejo na koncertnih prizoriščih ali jima sledijo prek družabnih omrežij.

Pesem nakazuje tudi novo sodelovanje z Dragom Popovičem. Možakar je znan po delu s skupinama Mi2 in Big Foot Mama, zasledimo ga tudi v prisotnosti Hama. Vagabunda sta se z novim producentom izjemno dobro ujela in napovedujeta, da lahko pričakujemo še več dobrot tega sodelovanja. Konec februarja sta na snemanju posnela dve pesmi. Druga, še ne imenovana, bo izšla kasneje v tem letu. Kdaj točno, ni znano.

VAGABUNDA sta se odpravila na novo glasbeno pustolovščino in s seboj sta povabila ritem sekcijo, Gregorja Bregarja in Grego Stamenoviča. Četverec bo možno videti v akciji 12. aprila, v ljubljanskem ČINČINu, kjer bodo fantje zagodli v čast novemu singlu ‘Annie More’.