V Slovenijo prihajajo Booze&Glory!

Skupina Booze & Glory
Skupina Booze & Glory

V Slovenijo, natančneje v Trbovlje prihajajo izvrstni angleški street punkerji Booze&Glory. Znana londonska skupina se je odločila v mesecu marcu obiskati vzhodno evropo med drugim tudi našo Slovenijo. Naj omenimo, da je leta 2017 skupina izdala album ‘CHAPTER VI’, katerega so ponosno predstavljali po vsem svetu (Amerika, Kanada, Evropa in Azija), kjer so zabeležili verjeli ali ne več kot 100 nastopov. Ker so naleteli na odličen odziv publike, so se odločili podaljšati turnejo v leto 2018. Oboževalci tovrstnega punka pri nas so to sprejeli z odprtimi rokami, kajti prihajajo v Trbovlje, natančneje v Dom Svobode na pobudo organizatorjev Zavoda Peglzen.

Tudi naša spletna stran ima oboževalce skupine, tako da se vidimo na dogodku. Zelo kmalu pa za vas pripravimo tudi nagradno igro, kjer boste lahko z malo sreče dobitnik vstopnice za omenjeni koncert. Za tiste, ki ne verjamete v srečo pa si lahko vstopnice zagotovite v predprodaji za 10€. Do vstopnic lahko pridete TUKAJ. Na dan dogodka bodo vstopnice prodajali po 15€.

Dogodek lahko ‘pofočkate’ preko FACEBOOKA, kjer boste izvedeli sveže novice o samem koncertu, predskupinah itd.

 

Kdo so Booze&Glory

Booze & Glory prihajajo v Slovenijo.
Booze & Glory prihajajo v Slovenijo.

Skupina je bila ustanovljena leta 2009 v zahodnem delu Londona, kjer domuje nogometna ekipa West Ham. Člani skupine so izjemni podporniki tega premierligaškega kluba, da so nekaj pesmi namenili prav temu legendarnemu klubu. Klub jim je v zahvalu vgraviral ime skupine na pločnik pred samim stadionam kluba.

Kaj hitro je skupina pričela koncertirati po Londonu, nekaj mesecev kasneje pa po celi Veliki Britaniji. Po 3 izdanih albumih je skupina postala prepoznavna tudi drugod po svetu in sicer so jih prepoznali po zvrsti Street Punka.

Skupina je v svoji dokaj kratki karieri nastopila že po vsem svetu, tudi po večjih festivalih kot so: Punk Rock Bowling v Vegasu, Black’n’Blue Bowl v New Yorku, Rebellion v Veliki Britaniji, Full Force v Nemčiji itd.