V Ljubljani bo naslednji teden dogodek za več tisoč obiskovalcev!

Smile event (Foto PROMO)

Lani je evropska festivalska industrija spremljala posebno koronsko-varno izdajo festivala Smile, o kateri so poročali številni tuji mediji, letos pa se Ljubljana utrjuje na sceni z največjim pokoronskim športno-zabavnim dogodkom s top svetovnimi glasbenimi zvezdami.


SMILE NATION LJUBLJANA
24. 6. 2021 * 15h – 24h @ Stadion Ilirija, LJ

ŠPORTNO-ZABAVNI DOGODEK LETA 2021
Največji najavljeni zabavni dogodek v EU ta hip!

KJE? LJUBLJANA, STADION ILIRIJA

KAJ? ZABAVNE ŠPORTNE AKTIVNOSTI IN ODLIČNI GLASBENI IZVAJALCI
KDAJ? 24. JUNIJ 2021 ob 15.00

PAKET PRESENEČENJA. Vsak udeleženec dogodka prejme nahrbtnik poln presenečenj, ki bo vseboval tudi holi barve!

VARNA ZABAVA! Varno boste lahko uživali v celodnevnih zabavnih aktivnostih in skrbno izbrani glasbeni spremljavi izpod rok svetovnih zvezd.


Potem ko je v sklopu petih Tuševih tekov barv gostila nekatera največja imena svetovne elektronske, pop in hip hop scene ter postavila Ljubljano na svetovni festivalski zemljevid, je organizacija KO Events zasnovala nov koncept festivalov Smile Nation. Lani ste ga spoznali v obliki posebne koronsko-varne prireditve, ki je na ljubljanskem stadionu Ilirija tri večere zapored gostila po 500 obiskovalcev, zabavali pa so jih svetovni DJ-mojstri Fedde Le Grand, Pretty Pink in Maurice West. Letos bo program še bolj udaren, SMILE NATION SLOVENIA pa se bo končno predstavil v bolj sproščeni obliki. Nekaj omejitev bo še vedno prisotnih, se bodo pa lahko gostje ob športnih in glasbenih aktivnostih, prvič od razglasitve epidemije, družili bolj sproščeno in v večjem številu.

Sledite objavam na uradni spletni strani in družabnih omrežjih dogodka Smile Nation Slovenia – v četrtek pa se vidimo na Iliriji! =)

Vstopnice so na voljo na Entrio.sihttps://bit.ly/3q4HUP9

Več informacij o dogodku je na voljo na spletni strani: https://www.thesmilenation.com/home/events/slovenia_si/

Smile event (Foto PROMO)

Vstop na dogodek:
VSTOPNICA (fizična ali digitalna) + PCT (negativen izvid PCR ali HITREGA testa, potrdilo o prebolelosti ali potrdilo o zaključenem cepljenju proti Covid-19.

Potek dogodka:
Dogodek se bo pričel ob 15.00 uri in trajal pozno v noč. Na samem dogodku bo potrebno spoštovati predpisana higienska priporočila, kot je zagotavljanje zadostne medsebojne razdalje in razkuževanje rok. Vseeno pa bo gibanje prosto, brez sektorjev, maske pa bodo obvezne le v primeru, ko ne bo možno zagotavljati zadostne razdalje (npr. v čakalni vrsti).

Čez dan se bodo obiskovalci lahko preizkusili v raznih zabavnih športnih aktivnostih, zvečer pa uživali ob energičnih ritmih svetovnih glasbenih zvezd.

Hrana in pijača:
Na prizorišču bodo obiskovalci lahko kupili pijačo in tudi hrano. Prevzem tega bo na posebno določeni lokaciji in se smatra kot osebni prevzem. To v praksi pomeni, da se gostje ne smejo zadrževati “na šanku”, lahko pa hrano in pijačo uživajo na prizorišču. Plačilo bo mogoče izključno s plačilno kartico, plačevanje z gotovino ne bo mogoče.

Okolju prijazen festival!
Recikliranje in ločevanje odpadkov
Uporaba eko HOLI barv
Brez ognjemeta in okolju nevarnih posebnih efektov
Brez uporabe slamic na dogodku

Pomembne smernice
Ohranjajte 1,5m razdalje do drugih gostov.
V zaprtih prostorih in če ne morete zagotavljati zadostne razdalje, nosite masko.
Družite se s svojo ožjo družbo.
Skrbite za počutje in varnost vaših prijateljev in drugih udeležencev.
Upoštevajte pravila in higienske ukrepe.
Hidracija je sploh v poletnih mesecih ključna. Zanjo bo ob ostalih ponudnikih s svojimi napitki skrbel partner dogodka – Oshee.
Smejte se in uživajte v varni zabavi! =)