V KluBar prihajajo Repetitor in Le Serpentine

V KluBaru se obeta še en vrhunski koncert.
V KluBaru se obeta še en vrhunski koncert.

V kranjskem KluBaru se bo v soboto, 24. februarja znova dogajalo. Obeta se namreč koncert garažnega rock / post punk trai iz Beograda, Repetitor, svoje pa bo dodala tudi domača zasedba Le Serpentine.

 

Na kratko o skupini Repetitor

REPETITOR, garažni rock / post-punk trio iz Beograda, so nedvomno eden najzanimivejših in najprodornejših mladih bendov iz Balkanskega polotoka. S svojima dvema ploščama so se hitro zavihteli na vrhove lestvic, bili deležni izrazito pozitivnih kritik, s številnimi energetsko nabitimi koncerti, ki so nedvomno eno najmočnejših orožij skupine ter tako tudi hitro širili svojo bazo oboževalcev. Repetitor so odigrali nešteto koncertov širom Balkana, izvedli več evropskih turnej in nastopili na festivalih širom Evrope (Sziget, Exit, Pohoda, Rock For People, Loftas, Europavox, INmusic, Stereoleto…), ter celo vse do Rusije in Kitajske. V oktobru 2016 udarijo še tretjič z albumom Gde ćeš, s katerim zabetonirajo status najbolj vročega novega balkanskega benda zadnjega desetletja.

 

Na kratko o skupini Le Serpentine

Kranjska skupina in najboljša izbira k dolpolnitvi alter-koncertnega večera. Če jih še ne poznaš, je najbolje, da prideš malo prej. Prepoznavni po logotipu kačice, ki te piči in se najverjetneje zapiči v tvoj spomin. Začnejo TOČNO ob 22h!

Vrata odprejo ob 21h, ob 22h se začne!

Prvih 50 ‘early bird’ vstopnic le 6€ | od 51. do 150. – 8€ | od 151. naprej – 10€.
Količina je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.
Prodajno mesto: lokal KluBar.