V enem dnevu skoraj razprodani Iron Maiden

Iron Maiden, 22.5.2022, Arena Zagreb (Foto Aleš Žnidaršič)

Po 16 letih se v Sloveniji obeta vrhunski koncertni spektakel legendarnih velikanov Iron Maiden, prvi (!) v vrsti koncertov na njihovi novi turneji “Future Past Tour”!

Iron Maiden bodo predstavili pesmi s svojega zadnjega albuma “Senjutsu”, poleg ikoničnih pesmi z albuma “Somewhere In Time” iz leta 1986 in drugih klasik skupine!

Steve Harris: »… Leto 2023 bo razburljivo obdobje in res se veselimo, da vas bomo spet srečali v Sloveniji, kjer smo nazadnje igrali leta 2007 na poletni turneji »Matter Of The Beast.«

V le enem dnevu so velikani heavy metala Iron Maiden skoraj razprodali Areno Stožice! Interes je ogromen tako med domačimi ljubitelji te skupine, kot tudi v regiji, saj so velik del vstopnic prodali vse bo BiH in Avstrije ter Italije. V veliko čast pa nam je, da bodo IRON MAIDEN pričeli svojo povsem novo koncertno turnejo prav pri nas, 28. maja 2023 v Areni Stožice v Ljubljani! Tako jih bomo lahko prvi videli prav tukaj po kar 16 letih od njihovega zadnjega nastopa na bežigrajskem stadionu. Na tem velikem koncertnem dvoranskem spektaklu bodo premierno v živo predstavili dotlej še neizvedene pesmi z njihovega zadnjega studijskega albuma, “Senjutsu”, poleg teh pa se bodo osredotočili tudi na pesmi z ikoničnega albuma “Somewhere In Time” iz leta 1986, kot tudi na njihove ostale velike uspešnice

Vstopnice so že v predprodaji na www.eventim.si in na vseh prodajnih in pooblaščenih prodajnih mestih Eventima. Pohitite, če še želite ujeti ta veliki koncertni spektakel legendarnih Iron Maiden! Na voljo je še le nekaj vstopnic v zelenem ringu, rdečem ringu in v ložah.