Umrla žena frontmana zasedbe KoRn

Jonathan in Deve Davis. (FOTO: MetalSucks)
Jonathan in Deve Davis. (FOTO: MetalSucks)

Po poročanju TMZ je v 40. letu starosti umrla žena Jonathana Davisa, frontmana zasedbe KoRn. Žalostno vest je potrdila tudi družina Davis, ki je podala tudi izjavo za javnost: ‘Družina Davis ima strto srce zaradi izgube Deven Davis. Prosimo, da spoštujete zasednost – in zasebnost vseh ljudi, ki so blizu družini – in pustite jim prostor za žalovanje. Zahvaljujemo se vam za vso ljubezen, razumevanje in molitve v podporo, v teh težkih trenutkih.’

Bila je odvisnica

Jonathan in Deven sta se poročila leta 2004, skupaj pa imata dva otroka, in sicer Pirate in Zeppelin (Jonathan pa ima iz prvega zakona še sina Nathana, ki bo letos jeseni dopolnil 23 let).

TMZ še poroča, da je Jonathan oktobra lani vložil zahtevo za ločitev od Deven, kot razlog pa je navedel nerazdružljive razlike med njima. Prav tako je tudi vložil prošnjo za preprečevanje nasilja v družini. Sodnik je takrat izdal začasno odredbo, s katero je onemogočil skrbništvo nad otroki ali obiske s strani Deven. V začasni odredbi je bilo prav tako začasno odrejeno tudi, da se Deven ne sme približevati družinskemu psu Chaosu.

Jonathan je poleg vsega trdil tudi, da je bila Deven močno povezana z drogo, od odvisnosti pa se je borila več kot 20 let. Trdil je, da njena zloraba drog povzroča čustveno škodo otrokom. Trdil je, da je bila odvisna, tako od narkotikov predpisanih na recept, kot tudi od ilegalne droge. Po besedah Jonathana se je kar šestkrat odvajala, a nikdar preveč uspešno.

Vzrok smrti za enkrat še ni znan.