UMA z zasedbo Eternity Project posnela video ‘On and On’

Skladba 'On and On' govori o neumrljivosti ljubezni. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Skladba 'On and On' govori o neumrljivosti ljubezni. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Videospot je kolaž domačih posnetkov glasbenikov ‘iz svoje sobe’. Posnet je kot kontrast karanteni – v duhu večnosti. Eternity Project je zasedba, ekskluzivno zbrana za tri skladbe, ki jih najdete le na albumu ‘UMA: Neskončni album Duša‘. Skladba ‘On and On‘ govori o neumrljivosti ljubezni.

O projektu Eternity Project

V tem trenutku ne bi razpravljala, ali so ‘protivirusni’ ukrepi na mestu in pravilno odmerjeni itd. Rada bi pa povedala, da je 2020 leto, ki je mejnik zaradi teh ukrepov. Vsi smo povezani, vsi smo v tem, vsi moramo paziti, se učimo o svobodi gibanja, obnašanja in o higieni, o odgovornosti do sebe in drugih … Lahko se povežemo, podpremo, – rastemo.

V želji osveščanja o tej problematiki, v duhu teh novih premikov in nasploh leta 2020 smo z zasedbo Eternity Project (= zasedba, ekskluzivno zbrana za tri skladbe, ki jih najdete le na albumu ‘UMA: Neskončni album Duša’) – pripravili video v slogu ‘ostani doma’, v duhu večnosti kot kontrast karanteni. – UMA

Eternity projekt: UMA – Urška Majdič (vokal), Jure Peternel (klavir), Simon Šubic (kitara), Gregor Bone (kitara), Robert Bone (didgeridoo), Theo Čebron (bas), Primož Bone (bobni).
Produkcija: Simon Jovanović
Montaža videa: Andy – Andrej Kokalj