Trije zaporedni večeri s skupino Hamo & Tribute 2 Love

Martin Janežič Buco – bobni, tolkala; (FOTO: Mateja-Gašperin)

1. oktober 2019 v Center Slovanskih Kultur France Prešeren, nato pa še dve ponovitvi 2. & 3. oktobra. Dobre glasbe ne bo manjkalo, je pa žal že zmanjkalo vstopnic, ki so šle en, dva, tri.

Vse nove skladbe z najnovejšega, četrtega studijskega albuma 4K boste slišali 1.10. v klubski intimi CSK France Prešeren v Ljubljani. Z nami boste lahko peli Lepe stvari, Pomlad in do takrat morda še kak nov komad. Seveda bomo odigrali tudi vse tiste, ki jih imamo radi in so z leti postali pravi hiti. Bomo pa skupaj kot že dolgo ne. Dvorana je tako lepo drobčkano sexy.

Hamo & Tribute 2 Love svojo lubezensko zgodbo najraje pripovedujemo v živo na koncertih. Na odru se izčiščen zvok z albumov sreča z improvizacijo, vrhunskimi kitarskimi in tipkarskimi solažami in predvsem pozitivno energijo, ki jo med občinstvo pošiljamo v enormnih odmerkih. V današnjih dneh redka kombinacija vedno znova naravno zlije petje z odra s prepevanjem vrst pod njim. Publika je naš šesti in najbolj pomemben član in to je opaziti na slehernem špilu.