Trent Reznor o Mansonu: ‘Že leta sem govoril o tem, kakšen je’

Trent Reznor in Marilyn Manson (Foto: Getty)

Trent Reznor je izdal uradno izjavo glede Marilyna Mansona.

Trent Reznor mu je pomagal do kariere (Foto Getty)

Prav Trent, sicer frotman skupine Nine Inch Nails, je bil tisti, ki je pomagal Mansonu do kariere, ko ga je v začetku 90. let vzel pod okrilje. Ampak Manson je hitro zrasel v nekaj veliko večjega in šok roker ni bil nikoli več isti, pravi Trent, ki je Mansona podpisal pri svoji založbi in mu produciral prva dva studijska albuma ter ga celo povabil na NIN turnejo. Kljub temu se je njun prijateljski odnos hitro zaključil. Trent je dejal, da so substance Mansona spremenile v “zadrogiranega klovna”.

Sedaj, ko se Mansona sooča z obtožbami fizičnega, psihološkega in spolnega nasilja, se je Trent oglasil in spregovoril o bivšem prijatelju. “Že leta in leta govorim o tem, kako ga ne maram kot osebo in kako sva pretrgala vse vezi pred 25 leti. Njegove zgodbe iz biografije o meni so izmišljene. Je zloben človek in bo stopil čez vsakogar, ki se mu postavi na pot do uspeha. Prečkal bo vsako mejo spodobnosti. Njegova sla po uspehu in samoohranitvi je bila tako visoka, da se je pogosto pretvarjal, da je zjeban, čeprav ni bil.”

Marilyn Manson in Sharon Osbourne (Foto Getty)

Oglasila se je tudi Sharon Osbourne

Žena Ozzyja Osbournea pozna Mansona že 25 let, sploh njen mož in Manson sta pogosto sodelovala. Zaradi nedavnih obtožb proti njemu je tudi sama dobila nekaj grozilnih sporočil. “Z njim sem delala veliko leto, ampak ne vem, kaj se dogaja v njegovi spalnici, niti nočem vedeti. Kar se tiče ljudi na družbenih medijih, ki me zmerjajo in objavljajo slike, na katerih sva z Mansonom – veste, obstaja tudi profesionalni odnos. To sva imela z Mansonom vrsto let. Nič ne vem o njegovih spolnih preferencah in tem, kako ravna z ženskami. Vem, da se je do mene, kot starejše ženske, obnašal korektno in spoštljivo.”

Jenna Jameson: “Manson je fantaziral o tem, kako bi me zakuril živo”

Med ženskami, ki so stopile naprej v primeru, je tudi Jenna Jameson. “Fatanziral je o tem. Enkrat mi je začel govoriti, tako nasilno, in takrat sem se poslovila. Modrice njegovih ugrizov prav tako niso bile zabavne.”
Wes Borland in Marilyn Manson (photo by Raymond Ahner)

Wes Borland (Limp Bizkit) je prav tako “skočil” na Mansona: “Prekleto pokvarjen človek je. Vse, kar ljudje govorijo o njem, je res.” Borland ni samo eden izmed naključnih glasbenikov, ampak je z Mansonom igral na turneji kot njegov kitarist. Pravi, da je iz prve roke videl marsikaj hudega. “V bandu sem bil devet mesecev. Ni v redu človek. Zato počasi z žaljenjem teh žensk, ker govorijo resnico. Manson je izjemno talentiran, ampak je tudi zjeban in mora urediti svoje življenje, mora se strezniti in soočiti s svojimi demoni. Bil sem tam, ko je bil z Evan Rachel Wood. Bil sem v njegovi hiši. Ni bilo prekleto zabavno, samo to bom rekel. “

Njegova bivša žena Dita Von Teese ne deli podobne izkušnje

Dita Von Teese (via Bravo TV), Marilyn Manson (photo by Melinda Oswandel)

Bivša žena Marilyna Mansona pravi, da sama ni izkusila tega, kar poročajo ostale. “Procesiram vse te novice od ponedeljka in najprej želim izraziti sožalje vsem tem ženskam. Hvala vsem, ki vas skrbi moja dobrobit, cenim vašo prijaznost. Moje osebne izkušnje se ne ujemajo s tistimi, ki so jih delile ostale. Kot par sva bila skupaj sedem let, če bi se ujemale, potem se ne bi poročila z njim. Zapustila sem ga eno leto kasneje zaradi nezvestobe in njegovega uživanja drog. V razmerju ni prostora za nasilje in zlorabo, zato pozivam vse, ki ste bile žrtve, da stopite naprej in začnete s precesom zdravljenja. To bo moja edina izjava. Hvala, ker spoštujete to prošnjo.”