Tobačna vabi: Hamo, Gin Garden in Little Havana Festival

Tobačna vabi na letni vrt

Hamo in Tribute 2 Love nas bodo s porednim blues-rockom za dva že ta petek ogreli za teden, ki bo v Tobačno prinesel kar dva temperamentna festivala, z razgibanim programom za marsikateri izbran okus.

Poletni vrt pod krošnjami in oder pod zvezdami v Tobačni sta eno osrednjih prizorišč družabnega poletja v prestolnici, sploh za ljubitelje džeza, stand-up komedije ter domačih in kakšnega gostujočega benda. Ta petek se bodo fenom razdajali HAMO & TRIBUTE 2 LOVE (29/6), naslednji teden pa bo Tobačna gostila kar dva festivala.

GIN GARDEN FESTIVAL 2018 (2-6/7) bo posvečen radostim vrhunskih zeliščnih destilatov, ki se vrtijo okoli brinja, ter njihove sladke, kisle ali grenke družbe – na ledu. Ambient, dobro dužbo in poletno osvežitev bo v celoto povezala izbrana muzika in smeha polna vreča.

ponedeljek, 2. 7.: JAZZ PONEDELJEK: L. Krečič, J. Moder, T. Kampl, R. Divjak

torek, 3. 7.: POLETNA 10KA V TOBAČNI (stand-up komedija pod zvezdami)

sreda, 4. 7.: ELOVETRIC & BAYO (funk, disko, soul)

četrtek; 5. 7.: Cherry Wine, Tribute to Amy Winehouse

petek, 6. 7.: DEENZO & MARTEE (hip hop, rnb, trap)

Naslednjo soboto pa boste lahko začutili utrip Havane, mesta, v katerem se je ustavil čas in s svojo življenja polno kulturo buri domišljijo. LITTLE HAVANA STREET FESTIVAL (77). Tobačna se bo prelevila v ulico strastnih čustev in gibajočih se teles, ki se zlivajo z glasbo in plesom. Odzvanjali bodo ritmi salse, obdajali nas bodo old timerji, celotno prizorišče, bo prežeto z esenco kubanske kulture, kulinarike in cigar, okusili pa boste lahko tudi tradicionalne kubanske koktelje, kot so Daiquiri, Mojito in Cuba Libre.

Vstop na vse dogodke je brezplačen.