THeWET z novim videom ‘I Love You’

Skupina THeWET
Skupina THeWET

THeWET drvijo delovno v poletje. Za njihovo novo skladbo ‘I Love You‘, so namreč posneli unikaten videospot, v kateri glavno vlogo odigrata hrčka Zlatka in Lovro. Video si lahko ogledate tudi na naši spletni strani!

O skladbi ‘I Love You’

Skladba ‘I Love You‘ govori o sveži ljubezni, o zaljubljenosti. In (mlado) ljubezen so THeWET našli kar v hiši enega od članov reggae, ska, funk, rock crossover zasedbe iz Škofje Loke – hrčka Zlatka in Lovro sta prevzela glavni vlogi v upodobitvi ljubezenske zgodbe nove skladbe mokrih posebnežev.

TheWet so te dni izdali nov video 'I love you'. (FOTO: Gal Jerman)
TheWet so te dni izdali nov video ‘I love you’. (FOTO: Gal Jerman)

THeWET so se snemanja spota lotili skrajno resno – mladima zaljubljencema so najprej postavili grad in balkon za dvorjenje, nato pa so hrčka spustili na set. Želeli so prikazati malce drugačne ljubezenske kadre kot smo jih vajeni in kot bi to odigrali ljudje, saj živalci seveda nista imeli predvidenega scenarija. V videospotu tako vidimo pristno reakcijo med dvema osebkoma, Lovrom in Zlatko, in razvoj njunega odnosa – od prvega srečanja, do kasnejšega skupnega življenja in družinskih izletov v živalski vrt, na safari in na morje. In konec? Hja, ljubezen je pač nepredvidljiva, prav tako so nepredvidljivi hrčki.

In kaj o spotu pravijo THeWET: ‘Če smo iskreni, smo pričakovali, da bo v spotu več ‘akcije’ (smeh). A sta nam raje prikazala vsakdanjost partnerskega odnosa. Če video pogledamo večkrat vidimo, da se ogromno opazujeta in vohljata. Čeprav smo si spot zamislili drugače in na nek način delali račune brez krčmarja sta nas Zlatka in Lovro na koncu prijetno presenetila.’
In naj dodamo: Zlatka in Lovro sta par tudi, ko kamere ugasnejo.

Skladba ‘I Love You’ govori o zaljubljenosti, o sprejemanju in dajanju ljubezni. O ognju in strasti (mlade) ljubezenske veze in spreminjanju le-te iz zaljubljenosti v pravo ljubezen.

 

Na kratko o skupini THeWET

THeWET so pred dvema letoma izdali prvenec ‘Trip to Boston‘, lani obeležili 10. obletnico in 4. obletnico današnje postave ter predstavili dve novi skladbi (‘Funkolač‘, ‘Blue Lizard‘). V letošnjem letu je spet čas za novosti: najprej skladba ‘Požar na Kidričevi‘, danes pa ‘I Love You‘. Družbeno kritični, sproščeni in mladostno brezbrižni THeWET še naprej ustvarjajo prvovrstno zmes glasbenih žanrov, ki jih svojevrstno mešajo v lasten glasbeni izraz.