The Margins z novim videom ‘Find Your Way’

Skupina The Margins (FOTO: Vanessa Tivadar)
Skupina The Margins (FOTO: Vanessa Tivadar)

Četrti single skupine The Margins je rahlo psihadeličen komad ‘Find Your Way‘, ki tako kot z glasbo tudi z besedilom lucidno išče (pravo) pot skozi življenje. Avtor besedila je Aljaž Gyurica, za mix in mastering je poskrbel Denis Horvat, prav tako za produkcijo, glasba je avtorsko delo skupine The Margins.

 

O skladbi ‘Find Your Way’

Izdali so nov video za skladbo 'Find Your Way'. (FOTO: Vanessa Tivadar)
Izdali so nov video za skladbo ‘Find Your Way’. (FOTO: Vanessa Tivadar)

Peti komad na prvencu ‘Bella Insania’ je v počasnejšem ritmu in z bolj alter zvokom, kot smo ga poslušali pri prejšnjih singlih. Video je nastal v sodelovanju Aljaža Gyurice, ki ga je posnel, in Jureta Jerebica, ki je poskrbel za montažo.

”Find Your Way’ je nastal ob stiku z ljudmi, ki so bili psihično na dnu in se niso bili zmožni sami pobrati. Še težje je, ker se počutijo zaradi tega zavrnjeni in stigmatizirani. Najmanj, kar lahko za človeka v stiski naredimo je, da ga poslušamo in mogoče poklonimo kakšno vzpodbudno besedo. To lahko naredi vsak. Mogoče bo prav tista beseda nekomu v veliko tolažbo,’ razmišlja Aljaž, ki je tudi napisal besedilo.

The Margins se s pričetkom pomladi odpravljajo na koncertne odre, kjer bodo svojo ploščo ‘Bella Insania’ predstavili še v živo pred publiko. Najprej bodo nastopili v Lendavi in v Čakovcu (hr), nato pa pot nadaljevali po Sloveniji vse do Obale.