Hiša v kateri je Chester Bennington storil samomor se oddaja

Chester Bennington (1976 - 2017)
Chester Bennington (1976 - 2017)

Po poročanju Realtor.com je hiša, kjer je frontman zasedbe Linkin Park, Chester Bennington storil samomor zdaj na voljo za najem. Najamete jo lahko za 8.800 ameriških dolarjev mesečno.

 

Talinda se je z družino preselila

Talinda zaradi Chesterjeve smrti preživlja pravi pekel.
Talinda zaradi Chesterjeve smrti preživlja pravi pekel.

Hiša s petimi spalnicami in štirimi kopalnicami je v okrožju Los Angelesa na robu polotoka Palos Verdes Peninsula. Območje je obkroženo s pečinami in je v mirni in bogati soseski. Po poročanju Curbed Los Angeles pa soseska velja za varno, saj naj bi bila prav tu izredno nizka stopnja kriminala.

Benningtonova žena je na začetku tega meseca prosila oboževalce, da pred hišo nehajo prinašati cvetje, pisma in druge predmete namenjene njenemu pokojnemu možu. Hišo sta kupila maja lani za 2,4 milijona ameriških dolarjev preko javnega razpisa.

Talinda Bennington je oboževalce prosila, da predmete odnesejo v sedež založbe Warner Brothers, kjer jih bo prevzela. Zapisala pa je še: ‘Preselili smo se v novo hiši … in oboževalci, ki še vedno prihajajo pred hišo, motijo naše podnajemnike. To je velika odločitev in cenimo vaše spoštovanje in potrpežljivost. Vsi vas imamo radi.’

Chester Bennington je samomor storil 20. julija lani, star je bil le 41 let. Pogreb je bil devet dni kasneje v ožjem družinskem krogu v bližini njegovega doma v Palos Verdesu.

Skupina Linkin Park se mu je že večkrat poklonila, fantje pa so dejali, da bodo pot nadaljevali brez njega.