Sveže – De Liri predstavljata Visoko

Glasbeni dvojec – De Liri (Foto: YouTube)

Predstavljamo svež glasbeni dvojec – De Liri, ki ga sestavljata nadarjeni glasbenici – pevka Zala Kores in harfistka ter spremljevalna vokalistka Julija Bratec Veleski.

De Liri smo lahko spoznali na showu Slovenija ima talent, kjer sta s svojo glasbeno točko navdušili tako publiko, kot tudi žirante. Zasledili pa smo ju lahko tudi na spletnem glasovanju za izbor EMA Freš, kjer sta se uvrstili v finale, ki bo na sporedu januarja prihodnje leto.

Pretekli meseci so bili za mladi glasbenici pestri in vznemirljivi. Kljub vsem aktivnostim, pa sta si Julija in Zala vzeli čas tudi za snemanje avtorske skladbe – Visoko, ki vam jo s ponosom podarjata ob koncu leta.

Ob izidu singla Visoko, pri katerem sta združili moči s producentom Žanom Serčičem, sta Julija in Zala povedali:

»Zelo sva veseli in ponosni, da lahko končno predstaviva svoj prvi single! Ustvarjanje avtorske glasbe je bila najina želja že nekaj časa in v zadnjem času sva dobili res nov zagon za uresničevanje najinih sanj. Zelo sva zadovoljni tudi z odločitvijo, da pri ustvarjanju sodelujeva z Žanom Serčičem, ki je res odličen glasbeni producent. Želiva pa se ob tem zahvaliti tudi vsem, ki naju podpirajo in spremljajo na najini samostojni poti, to nama ogromno pomeni! Najina glasba zares izhaja iz naju, iz najinih občutkov, najinih življenj in sva zato toliko bolj ponosni na njen izid