Švedski projekt NarreN z albumom Aura

Narren

Predstavljamo švedski rock projekt z nazivom NarreN z albumom Aura, bo 17. septembra izšel pri založbi Wormholedeath.

Narren v švedščini velja za šaljivca / norca. V Tarot kartah “Norec” pomeni osebo, ki zagreši nora dejanja in stopi v neznano, medtem ko mu vsi govorijo, da počne nekaj neumnega in nerazumnega in da bo izgubil. Toda le pogumno nor, ki verjame v svoje nore nerealne ideje, lahko sanje spremeni v resničnost.

“Moje ime je Maria Eriksson in vse življenje se obnašam kot tisti norec s Tarot karte. Veliko izgubljam, na koncu pa pridobim nekaj več. Ime mojega projekta v celoti pooseblja to, kar sem. Pred petnajstimi leti sem zapustila dobro službo in se preselila v drugo državo. Na Švedsko, kjer nisem imela nič. Od tod so prišli moji predniki po materi. Rodila sem se v Belorusiji, a nikoli nisem čutila, da je ta država moj dom. Ampak Švedska je.

Glasbo pišem že od svojega četrtega leta in že takrat sem spoznala, da želim svoje življenje premakniti z glasbo. Zame je glavna stvar melodija in individualnost. Vse življenje sem poskušala doseči edinstvenost v zvoku. Obožujem rock, metal, pop, folk in retro zvok, kar poskušam združiti v svoji glasbi. Doslej sem edina stalna članica skupine. Od leta 2020 delam z Djuho Tsvibel. Večino pesmi sem napisala in producirala sama.”

Narren - Aura
Naslovnica albuma Aura

Seznam skladb z albuma Aura

1. Intro
2. As a sail (feat. Dzmitry – Synaxaria)
3. Height (feat. ERIA)
4. Roses & Thorns
5. Love
6. Rise
7. The Lovers
8. Other side
9. The last poem – Alexey Rybnikov Cover
10. This is not California
11. Cool vibes – Vanilla Ninja Live Cover