StoneFlow se predstavijo z videom ‘Two Years’

Skupina StoneFlow (FOTO: StoneFlow)
Skupina StoneFlow (FOTO: StoneFlow)

StoneFlow je tričlanska zasedba iz Celja in okolice, ki je nastala, ko sta inštrumente prekrižala kitarist in vokalist Boštjan Sevnik ter bobnar Žiga Veronek. Med njima se je ustvarila glasbena kemija, katera je botrovala k nastajanju avtorskih komadov in ustvarjanju brezkompromisne, brez žanrskih omejitev, kitarske glasbe, tekočih ritmov in psihadeličnega flowa. Kmalu se jima je pridružil basist in multiinštrumentalist Andraž Bizjak, ki je s svojim glasbenim znanjem in prezenco dodal piko na i.

Načrtujejo izdajo prvenca

Lani so izdali demo single ‘Anion‘ in video z besedilom naložili na YouTube. Komad je požel pozitivne kritike in pozitiven odziv poslušalcev. Fantje pripravljajo prvi album, ki naj bi izšel nekje na začetku naslednjega leta. Predvsem pa si želijo čim več koncertirati, ker so v tesnem in iskrenem stiku s poslušalci najboljši.

Fantje že pridno kujejo ideje za prvenec. (FOTO: StoneFlow))
Fantje že pridno kujejo ideje za prvenec. (FOTO: StoneFlow))

8. marca so izdali nov single ‘Two Years‘, ki so ga posneli v Studiu Evolucija, pod okriljem producenta in glasbenega guruja Simon Jovanoviča. Hkrati so podokumentirali ustvarjanje in glasbi nalepili še videospot.
Pesem govori o relativnosti časa, odnosov, potrebi in hkrati nezmožnosti sobivanja ter strpnosti v današnjem času.