Kaj je med koncertom razjezilo Aarona Lewisa?

Aaron Lewis (FOTO: Amazon.com)
Aaron Lewis (FOTO: Amazon.com)

Aaron Lewis, ki je vsem dobro poznan kot vodja priljubljene zasedbe Staind, je v soboto, 9. marca, v Oklahomi predčasno zaključil s svojim samostojnim koncertom. Zakaj? Ker je prosil za trenutek tišine, a obiskovalci koncerta njegovi prošnji niso ugodili.

Občinstvo je razjezilo Lewisa

Med nastopom v The Criterion v Oklahomi, je Lewis prosil občinstvo, naj ostanejo tiho, da bo tako lahko popolnoma izvedel akustično verzijo skladbe ‘Intro’, ki jo sicer izvaja v originalu s skupino Staind. Kmalu je postalo, da obiskovalci koncerta ne bodo upoštevali njegove želje, zato se je Lewis nekoliko razburil in vrnil mikrofon.

Med koncertom je množici dejal: ‘Poslušajte, če ne boste jebeno utihnili, ne boste niti slišali kitare. Torej utihnite. Imam še tri jebene minute, tri. Lahko prosim za trenutek? Ves prekleti večer ste se pogovarjali. Jebeno utihnite, ali pa bom končal.’

Po teh besedah se je vrnil v ospredje z akustično kitaro v roki in začel igrati prve akorde pesmi, množica pa je še naprej govorila in se ni umirila, kot jih je prosil.

Lewis je po tem še dodal: ‘Prekleto ironično je, da je ta pesem zahvala in ne morem, vas prisiliti, da jebeno utihnete in jo slišite.’

Ker množice nikakor ni znal umiriti, je odložil svojo kitaro in odšel z odra s kozarcem v roku, v katerem je očitno iskal tolažbo.

To pa ni prvič, da je Lewis skrajšal svoj koncert. Podobna zgodba se mu je zgodila že februarja v Teksasu, kjer prav tako ni mogel umiriti množice.