Stone Temple Pilots bodo kmalu razkrili, kdo je novi pevec

Ameriški rockerji Stone Temple Pilots se po smrti legendarnega frontmana Scotta Weilanda počasi, a zagotovo vračajo na glasbeno sceno. 14. novembra bodo imeli koncert v The Troubadouru v West Hollywoodu, Kaliforniji, kjer bodo tudi prvič predstavili novega pevca.

Šlo bo za zgodovinski večer, zasedba Stone Temple Pilots se bo namreč prvič občinstvu predstavila z novim pevcem, katerega identiteto še vedno skrbno skrivajo.

Pevca Scotta Weilanda so mrtvega na tour busu našli 3. decembra 2015 v Minnesoti, ko je bil Scott na turneji z zasedbo Scott Weiland and the Wildabouts.

Scott_Weiland je umrl 3. decembra 2015.

Policisti so ob preiskavi tour busa našli manjše količine kokaina ter številna zdravila na recept, med drugim Xanax, Buprenorphine, Ziprasidone, Viagro in uspavalne tablete.

Mrliški oglednik je kasneje ugotovil, da je Scott umrl zaradi zaužite prevelike kombinacije količine kokaina, alkohola in MDA-ja.

Po njegovi smrti so se Stone Temple Pilots odločili, da bodo nadaljevali glasbeno pot in našli novega pevca, katerega identitete niso vse do danes, še niso razkrili. 14. novembra bomo torej izvedeli, kdo je novi pevec zasedbe Stone Temple Pilots.