Steven Adler: ‘Igrati na stadionu je kot droga’

Guns N' Roses so zasloveli leta 1987.

Ko govorimo o Stevenu Adlerju, nekdanjemu bobnarju legendarne zasedbe Guns N’ Roses, lahko pričakujemo najbolj bizarne, a hkrati tudi najbolj zabavne anekdote v pristnem rock ‘n’ roll slogu …

V nedavnem intervjuju za Loudwire je spregovoril o svoji prihajajoči knjigi, ki bo govorila o njegovih izkušnjah v zasedbi Guns N’ Roses, v kateri bo opisoval številne neizogibne avanture, ki so se zgodile v preteklosti.

Steven Adler sicer ni del znova združene zasedbe Guns N’ Roses, a je z njimi vseeno odigral nekaj skladb med njihovo zadnjo turnejo. Na odru se jim je pridružil na koncertih Nashvillu, Cincinnati in Los Angelesu.

Izkušnjo z nekdanjimi pajdaši pa je opisal takole: ‘Sanje so postale resničnost, da sem lahko znova igral za toliko ljudi in ob tem prejel njihovo naklonjenost. Zagotovo čutim njihovo ljubezen tudi v majhnem klubu, ampak na stadionu, kjer je 100.000 ljudi, ki kričijo tvoje ime … je kot droga, od katere ne moreš stran. Je hujše od heroina, je huje, a bolje kot heroin hkrati.’

Steven Adler je bil včasih del Gunsov.

Adler sicer trenutno ‘brska po spominu’, da bi se spomnil vseh prigod, ki bi lahko bile v njegovi novi knjigi, a zdaleč od tega, da bi bilo to vse … zaupal bo tudi najbolj pereče dogodke, ki so se mu zgodili z Gunsi.

Med drugim je povedal tudi, da ga je nekoč striptizeta močno zadrogirala in se je zbudil v bolnišnici, za roko pa ga je držal Axl Rose, ki je bil prepričan, da Adler umira.