Steven Adler (ex Guns N’ Roses) ni delal samomora

Steven Adler (Foto: Blabbermouth)
Steven Adler (Foto: Blabbermouth)

Steven Adler, nekdanji bobnar legendarne zasedbe Guns N’ Roses je sporočil, da je živ in zdrav, potem, ko je bil hospitaliziran. Prejšnji četrtek se je namreč nehote zabodel v trebuh.

Steven Adler ni delal samomora

Ameriški tabloid TMZ je prejšnji teden namreč poročal, da so mestne oblasti potrdile prejem klica na pomoč v četrtek zvečer, kjer se je nekdo na Adlerjevem domu v Los Angelesu zabodel z nožem. Na kraju dogodka pa so ugotovili, da se je poškodoval Adler, in sicer je imel rane na trebuhu. Nemudoma so ga odpeljali v bolnišnico, k sreči pa Adler ni bil v smrtni nevarnosti.

Steven Adler hkrati krivi medije za zmedo, ki je nastala. TMZ je namreč poročal, da je Adler želel storiti samomor, kar pa je zanikal in pojasnil v video objavi na Facebooku: ‘Zelo mi je žal zaradi vse te medijske zmede, ki se je dogajala. Sem živ in zdrav. Veselim se snidenja z vsem 12. julija na Golden Nuggetu in 13. julija v Vegasu. Vse imam rad in komaj čakam, da vidim vse. Hvala za vso ljubezen in podporo.’

Steven Adler se je v preteklosti sicer več let odkrito boril z odvisnostjo, zaradi česar je leta 1990 tudi zaključil sodelovanje s skupino Guns N’ Roses. Ne glede na to, da po tem ni bil več član skupine, je leta 2012 bil sprejet v Rock and Roll Hall of Fame. Prav tako se je Gunsom leta 2016 pridružil tudi na odru, in sicer je na turneji v Ohiu z zasedbo odigral skladbi ‘Out To Get me’ in ‘My Michelle’.