Staind si želijo prihodnje leto izdati nov studijski album

Skupina Staind (FOTO: Staind)
Skupina Staind (FOTO: Staind)

Za Billboard je spregovoril vodja zasedbe Staind Aaron Lewis o napredku pri pisanju pesmi za nov studijski album. Se nam le ta obeta kmalu?

Staind želijo album posneti še letos

Aaron Lewis je dejal: ‘Vsekakor je nekaj idej, ki so bile deljene z mano in, na katere sem se lahko osredotočil. O producentu v resnici še nismo veliko govorili. Vsi smo nekako dobili svoje misli in ideje, kaj pa bo, bomo videli.’

Je pa med klepetom zato Lewis potrdil, da a namerava konec letošnjega leta izdati nov country album, a kot samostojni izvajalec. Hkrati pa ločeno dela tudi na drugem projektu, ki naj bi bil nekakšna mešanica kultnega albuma ‘Dark Side Of The Moon’ skupine Pink Floyd ter Billie Eilish.

Lewis pa je že prejšnji mesec za SiriusXM dejal, da si želi, da bi zasedba Staind posnela nov studijski album do konca letošnjega leta, izdala pa prihodnje leto. Njihovi prvotni načrti so se namreč zaradi pandemije koronavirusa zamaknili.

Staind so svoj zadnji in istoimenski plošček izdali leta 2011. Od leta 1995, ko so začeli z delovanjem so izdali sedem studijskih albumov.

Sicer pa Staind ne počivajo. 7. maja bodo namreč izdali album ‘Live: It’s Been Awhile‘. 8. maja pa bodo praznovali tudi 20. obletnico od izida albuma ‘Break The Cycle‘. Za to posebno priložnost, so se fantje odločili, da bodo kultni album tudi v celoti odigrali, zaradi epidemioloških razmer pa bo dogodek (žal) virtualen. Koncert pa bo tudi plačljiv. Več o samem koncertu najdete TUKAJ.