Špil liga odpira prijave za 10. sezono

K prijavi so do vključno 3. oktobra vabljeni vsi dijaki in dijakinje, ki ustvarjajo avtorsko glasbo.
K prijavi so do vključno 3. oktobra vabljeni vsi dijaki in dijakinje, ki ustvarjajo avtorsko glasbo.

Natečaj Kina Šiška, namenjen dijaškim glasbenim ustvarjalcem, ki je v svojem prvem desetletju obstoja pomagal pri uveljavitvi imen, kot so Joker Out, Koala Voice in Masaž, odpira prijave za jubilejno deseto sezono.

Špil liga združuje ustvarjalce in ustvarjalke vseh žanrov

Špil liga združuje ustvarjalce in ustvarjalke vseh žanrov z različnih koncev Slovenije – od hip-hopa, rocka, elektronike do jazza, metala in vsega vmes. Nanjo se lahko prijavijo vsi dijaki, tako solo nastopajoči kot skupine, ki ustvarjajo glasbo in so jo pripravljeni na odru Kina Šiška v živo predstaviti občinstvu.

Nagrade v obliki snemanja singla, profesionalnega fotografiranja in popustov na mobilno naročnino ne čakajo le prvakov, pač pa vse finaliste tekmovanja. Zmagovalce sezone čaka še nastop na festivalu Kamfest 2023 kot predskupina uveljavljeni tuji ali domači zasedbi ter številna izobraževanja, koristna za nadaljnje glasbeno udejstvovanje in razvoj.

K prijavi so do vključno 3. oktobra vabljeni vsi dijaki in dijakinje, ki ustvarjajo avtorsko glasbo. Več na www.spilliga.si in na TEJ povezavi.