Sombria so izdali video za pesem Ballet of Sadness

Sombria

Melanholični dark metalci Sombria so izdali nov videospot za pesem Ballet of Sadness. Skladba se nahaja na njihovem prvencu Chirographon Dei, ki je izšel proti koncu lanskega leta pri založbi Inverse Records.

“Ballet of Sadness” je pesem, ki prikazuje boj, bolečino, lepoto in božanskost, ki stojijo za umetnostjo. Biti umetnik je nekaj, česar besede skoraj ne morejo opisati. Dati svoje telo in dušo v zameno za obvladovanje svojega dragocenega darila ki vam daje mir, spokojnost in namen, hkrati pa vas zlomi … Ta članek je namenjen vsem ljudem, ki kljub vsem verjetnostim vztrajajo, se zavežejo v celoti in nikoli ne prenehajo, dokler ne dosežejo najboljšega, ne samo na svojem področju, ampak tudi kot ljudje. ” – Sombria

“Ta pesem je namenjen vsem ljudem, ki kljub vsem verjetnostim vztrajajo, se zavežejo v celoti in nikoli ne prenehajo, dokler ne dosežejo najboljšega, ne samo na svojem področju, ampak tudi kot ljudje.”

Sombria je dark / melanholični metal projekt, ki sta ga ustvarila pevec in tekstopisec Dimi De San, ki se predstavlja pod imenom Valentina Devin in kitarist Raven Seven. Skupina Sombria ima mednarodno zasedbo, na kateri sodelujejo člani iz Norveške, Grčije in Mehike.

Album Chirographon Dei je bil sprva izdan samo na digitalni platformi, vendar zaradi zahtev po fizični obliki, sta se skupina in založba odločili, da izdajo še album na CDju. Prednaročilo albuma je možno na tej povezavi.

Sombria - Chirographon Dei
Naslovnica albuma Chirographon Dei – Avtor: Dimi De San

Chirographon Dei seznam pesmi:

1. Voyage into Lethe
2. Black December
3. Sarcophagus of Roses
4. Mirror of God
5. Ballet of Sadness
6. The Soul’s Manuscript
7. Wine of Lunacy
8. Penitence
9. Poem from the Dark Gardens