Smells Like The 90’s s skupino Lipstick Stain

Skupina Lipstick Stain (foto: osebni arhiv)
Skupina Lipstick Stain (foto: osebni arhiv)

Novi KLG iz Kranja vabi v petek, 30. marca, v Trainstation SubArt na sproščen klubski večer z imenom Smells Like The 90’s, na katerem se bomo skupaj spominjali nekaterih znanih, pa tudi malo manj znanih izvajalcev, ki so v 90-ih letih pisali zgodovino in postavljali nove mejnike svetovne rock scene.

 

Nastopili bodo tudi Lipstick Stain

Kot posebna gostja bo za dodatno popestritev večera poskrbela grunge/punk/garage rock zasedba Lipstick Stain iz Maribora, ki bo med drugim predstavila tudi svoj studijski prvenec z naslovom ‘I’m Not Crazy‘.

Za glasbeni izbor in nostalgične trenutke bo tokrat po dolgem času zopet zadolžen DJ HellFucker!
Mariborska alternative rock zasedba Lipstick Stain pod vodstvom grunge princeske Sanje Jerenko je nastala leta 2013. Skupina se je oblikovala predvsem z namenom preigravanja komadov seattelske scene iz 90-ih, kmalu pa so začeli nastajati tudi prvi avtorski komadi pod vplivi bendov kot so Hole, L7, The Gits, 7 Year Bitch, Nirvana in podobni. Jeseni 2015 so izdali svoj studijski prvenec z naslovom ‘I’m Not Crazy’, za single ‘Drugs’ pa so posneli tudi videospot. Lipstick Stain se zadnja leta uspešno predstavljajo tako po slovenskih, kot tudi tujih prizoriščih. Njihovi z energijo nabiti nastopi poustvarjajo pristno vzdušje norih in jeznih 90-ih. Ne verjamete? Potem je skrajni čas, da se prepričate tudi v živo!
Zasedba:
Sanja Jerenko – vokal
Tine Petelinšek – kitara
Sebastijan Kužner – bas
Jernej Koražija – bobni
Prispevek: 4 €