Smacked bodo izdali prvenec ‘Surfing the Tsunami’

Skupina Smacked (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Skupina Smacked (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

1. aprila 2023 bo novo pečena koroško-primorska naveza s starimi mački obeležila prvo obletnico punk rock veselja, združeno pod imenom SMACKED.

Izdali bodo prvenec ‘Surfing the Tsunami’

Leto, ko je SMACKED plug zaoral v ledino slovenske punk rock scene z izjemnim feedbackom poslušalcev s koncertov, bo zaključeno z izdajo prvenca z naslovom ‘Surfing the Tsunami‘. Ta prinaša 15 melodičnih, raznolikih in svežih punk rock viž, ki jih združujejo zanimiva osebno izpovedna besedila iz vsakdanjih plusov in minusov vseh nas.

Album, ki je bil posnet v studio Attic v Orehovljah pri Novi Gorici s strani producenta Nenada Putnika, bodo SMACKED izdali pod okriljem SDNL records fizično in digitalno preko vseh platform. Prvi komad bodo fantje objavili v soboto zvečer, 18.3.2023, in vsak dan dodajali novega – do 1. aprila, ko bo sestavljena celota in s tem zabeležen uradni izid plošče! Vse se bo dogajalo na uradni Facebook strani skupine.

Kmalu bodo znani tudi datumi koncertov, na katerih bodo predstavljali novo ploščo, tako da spremljajte njihova družabna omrežja, da boste z vsem na tekočem.