SlipKnot: basist V-Man razdražil oboževalce

Skupina SlipKnot
Skupina SlipKnot

Basist ameriške heavy metal skupine SlipKnot Alessandro Venturella je z objavo logotipa skupine na Instagram profilu med oboževalci sprožil divje špekulacije.

 

V-Man razdražil oboževalce

Basist Alessandro Venturella, ki ga poznamo pod umetniškim imenom V-Man je na svojem Instagram profilu objavil nekoliko spremenjeno različico logotipa skupine SlipKnot. Ob objavi ni zapisal ničesar, a na tisoče oboževalcev se je začelo veseliti in spraševati, kaj vse to sploh pomeni.

👀

A post shared by Alessandro Venturella (@vmanshreds) on

Izdaja albuma je sicer malo verjetna, glede na to, da so aprila objavili video v katerim sta Corey Taylor in Shawn ‘Clown’ Crahan, v videu pa se pojavi tudi napis ‘2019’. To se je zgodilo po tem, ko je Clown konec lanskega leta dejal, da je album še vsaj leto dni daleč. Frontman Taylor pa je februarja letos nato izjavil, da je že slišal prve posnetke preostalih članov skupine in da zvenijo odlično.

Nekoliko kasneje je nato Taylor objavil svojo fotografijo, kako piše besedila za šesti studijski album skupine SlipKnot.

Sicer pa je Corey Taylor trenutno na turneji s svojo drugo skupino Stone Sour in bo z njimi zaseden skoraj do konca letošnjega leta, nastopili pa bodo tudi skupaj z Ozzyjem Osbourneom na njegovi poslovilni turneji No More Tours.