Oboževalec skupine Ghost umrl naravne smrti

Pred dnevi smo poročali, da se je eden izmed oboževalcev skupine Ghost med njihovim koncertom, ki so ga imeli 31. maja v Milwaukeeji najprej zgrudil, zaradi česar so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer pa je kasneje umrl.

Umrl je naravne smrti

Iz Milwaukee County Medical Examiner so za CBS 58 Fox6 News potrdili, da je med razprodanim koncertom skupine Ghost umrl eden izmed obiskovalcev koncertov. Koncert je bil 31. maja v Milwaukeeju, nesrečnik pa je bil 52- letni Jeffrey Fortune, ki je najverjetneje umrl zaradi morebitnega srčnega zastoja, srčne težave pa je imel že v preteklosti.

Po poročanju Journal Sentinel se je dogodek zgodil 31. maja okoli 21.15 ure. Obiskovalci so sicer nemudoma poskrbeli za varnost ponesrečenca, takoj so mu ponudili tudi kardiopulmonalno oživitev in ga nato z rešilcem odpeljali v bolnišnico Columbia St Mary’s.

30 minut kasneje je bilo napovedano, da je preostanek koncerta prekinjen zaradi nesrečnega dogodka.

Nesrečni oboževalec je v bolnišnici kasneje umrl, sporočili pa so, da je umrl zaradi naravnih vzrokov.
Ghost so po nesrečnem dogodku dali izjavo: ‘Danes v Milwaukeeu je bila enemu izmed naših oboževalcev nudena zdravstvena pomoč. Odločili smo se, da s koncertom ne bomo nadaljevali zaradi spoštovanja do njega in njegove družine. Ghsot in vsi, ki so delali z nami, naprošamo, da imate družino v mislih in molite z njih ter spoštujete njihovo zasebnost v tem težkem času.’

Naslednji dan, ko pa so v skupini Ghost izvedeli, da je Jeffrey Fortune umrl so zapisali: ‘Danes zjutraj smo izvedeli, da je moški, ki so ga odpeljali v bolnišnico med našim koncertom v Milwaukeeju, umrl naravne smrti. Naša srca so zlomljena. Še enkrat prosimo, da molite za njegovo družino in spoštujete njihovo zasebnost v tem težkem času.’