Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators jeseni z novim albumom

Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators
Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators

Iz zasedbe Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators so potrdili, da bodo jeseni izdali nov, že tretji studijski album, katerega naslov pa je za zadaj še skrivnost. Fantje so se že zaprli v studio skupaj s producentom Michaelom ‘Elvis’ Basketteom.

 

Slash in Myles sta bila zasedena z drugimi projekti

V skupini so legendarni kitarist Slash, pevec Myles Kennedy, bobnar Brent Fitz, basist Todd Kerns ter kitarist Frank Sidoris.

Slash ima pred seboj najprej še nekaj obveznosti z Guns N' Roses.
Slash ima pred seboj najprej še nekaj obveznosti z Guns N’ Roses.

Slash je med drugim dejal: ‘Zelo sem vesel glede novega materiala, ki ga sestavljamo skupaj za prihajajoči album, na njem bodo kul skladbe in imam dober občutek. Z Mylesom, Brentom in Toddom delam že osem let. In do zdaj je bila to resnično vrhunska vožnja. Kot skupina se trudimo, da bi bili še boljši, kar je odlično. S prihodom Franka od turneje ‘World On Fire‘ dalje imam občutek, da smo zadeli v polno, smo ustvarjalni, kar se bo zagotovo pokazalo tudi na prihajajočem albumu.’

Legendarni kitarist je še dodal: Guns N’ Roses bodo glavni nastopajoči po evropskih festivalih to poletje. To bo 110% nastop in velika eksplozija. Rad igram na evropskih festivalih in to bo hkrati naš prvi takšni nastopi, od kar smo začeli s turnejo ‘Not In This Lifetime‘. Te nastopi so neopisljivi. Veselim se že, da bom videl Axla, Duffa in Dizzyja, ki jih poznam že celo večnost, hkrati pa čutim popolnoma novo izkušnjo skupaj z Richardom, Frankom in Melisso. Je, kot da si v novi skupini, v kateri je kemija še iz starih dni, ampak to je čisto naravna stvar, od nekdaj je bila prisotna.’

Govorice o novem albumu skupine Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators so se sprožile decembra lani, ko je Slashevo dekle Meegan Hodges svojim oboževalcem na Instagramu sporočila, da je bil Slash skupaj s Kennedyjem v studiu, kjer sta ustvarjala nove posnetke za album. A je kmalu nato Kennedy situacijo nekoliko pomiril, ko je v intervjuju izjavil, da nimajo konkretnih načrtov. Hkrati pa je takrat še dejal, da se bo posvetil promociji svojega samostojnega albuma ‘Year Of The Tiger‘, ki ga je izdal 9. marca letos.

Sicer pa je Kennedy že večkrat v intervjujih potrdil, da imata s Slashom že napol narejen album, a da ima Slash trenutno obveznosti z Guns N’ Roses, kar pa bo nekoliko upočasnilo proces.

Več o prihajajočem ploščku pa sledi kmalu, a že to, da je napovedan za to jesen, je kar spodbudna novica.