Škisova tržnica išče še zadnjega izvajalca velikega odra

Samo še nekaj tednov nas loči do že 22. Škisove tržnice, ki nam bo ponovno ponudila pravi glasbeni spektakel na glavnem in elektro odru. V ponedeljek, 29. 4. 2019, bo na finalnem izboru v Prulčku postal znan še zadnji nastopajoči na letošnji Škisovi tržnici.

Kmalu bo jasno, kdo bo nastopil na velikem odru

Zveza ŠKIS tudi letos v okviru Škisove tržnice perspektivnim mladim glasbenim skupinam ponuja priložnost, da se predstavijo na glavnem odru in obiskovalce ogrejejo za večerni del prireditve. Letošnji finale Škisoloa bo potekal v ponedeljek, 26. 4. 2019, od 20:30 naprej v Prulčku v Ljubljani.

Na letošnji Škisolov se je prijavilo več 20 madih še neuveljavljenih bendov. V predizboru Škisolova so se potegovali: SickBreed, Blood Pollution, Buržuazija, Love Guns, Horizont band, Children Of Burzum, Žavbi Brothers, Drone Society, Before Time, Tooth In The Sky, Year of the Rookie, Cona 40, Spotless Minds, Ice on Fire, OnePlan, Manifest, Garlik, Urban Vidmar Band, ViaEntropia in Paяaьoličиi кoкosiy.

Po izboru strokovne žirije sta si finale priborila benda ViaEntropia in Cona 40, z všečki na Facebooku pa je tretji finalist postal bend Paяaьoličиi кoкosiy (Parabolični Kokosi). Zmagovalca letošnjega Škisolova bo določila strokovna žirija, k finalni odločitvi pa bodo prispevali tudi glasovi občinstva – zato vabljeni, da oddate svoj glas svojemu favoritu!

Zmagovalna skupina Škisolova bo zaokrožila in dopolnila kakovosten glasbeni program, ki bo ob študentskih klubih, pestrem dogajanju in obiskovalcih ponovno spisal edinstveno zgodbo Škisove tržnice 2019.