Skid Row v svojih vrstah ne vidijo prostora za Sebastiana Bacha

Skupina Skid Row (FOTO: osebni arhiv)
Skupina Skid Row (FOTO: osebni arhiv)

Kitarist ameriške heavy metal zasedbe Skid Row Dave ‘Snake’ Sabo je še enkrat več zavrnil možnost, da bi se znova združil s pevcem Sebastianom Bachom in dejal, da se to ne bo zgodilo.

 

Z Bachom ne želijo več sodelovati

Bach je bil na čelu skupine Skid Row do leta 1996, nato pa je bil odpuščen. Preostali člani so z delovanjem sicer nadaljevali, a v skupini Ozone Monday.

Leta 1999 so se nato Skid Row znova združili, a Bach ni bil del skupine. V njej so bili basist Rachel Bolan, kitarista Sabo in Scotti Hill, bobnar Rob Hammersmith in pevec Johnny Solinger.

V tej postavi so delovali do leta 2015, nato pa so tudi pevca Solingerja aprila leta 2015 odpustili preko telefonskega pogovora. Le nekaj ur kasneje pa so naznanili, da je njihov novi pevec postal Tony Harnell, ki pa je v skupini obstal le dobrih osem mesecev. Namesto njega pa je za mikrofon stopil ZP Theart.

V nedavnem intervjuju pa so Sabota vprašali, ali obstaja možnost, da bi se ponovno združili z Bachom … Dejal je, da mu to vprašanje povzroča frustracije. Ne nazadnje je minilo že 20 let, odkar z njim več ne sodelujejo.

Sabo je dejal: ‘Ljudje se poročijo in ločijo. Nekateri ljudje, a teh je zelo malo, gredo na koncu nazaj k svojim bivšim ženam. Sam nimam potrebe po tem, da bi se vrnil k nekdanji ženi. Zelo sem zadovoljen s svojo trenutno zvezo. Poglej, razumem, resnično. Tudi s strani oboževalcev razumem. Osebno, zaradi številnih osebnih razlogov, sem točno tu, kjer želim biti … to je točno tu, kjer vsi trenutno želimo biti v tem trenutku.’

Sebastian Bach očitno ne bo nikoli več del skupine Skid Row. (FOTO: YouTube)
Sebastian Bach očitno ne bo nikoli več del skupine Skid Row. (FOTO: YouTube)

 

Dodal je še: ‘Tega ne počnem zaradi denarja; denar ni bil nikoli naša težava. Če bi bilo to zaradi denarja, bi marsikdo drug to storil. Ne, da sem alergičen na denar, ampak sem resnično vesel, da sem, kjer sem trenutno. In tu ne gre za nespoštovanje do kogarkoli, vsem želim le najboljše. Toda trenutno v mojem življenju tako deluje najboljše za vse nas. Ljudje želijo, kar je nekoč bilo – in to razumem, seveda da. Ampak se to ne bo zgodilo. In to govorim že dolgo.’

Poleg vsega je Sabo poudaril, da se stvari s Theartom odvijajo odlično in, da se Skid Row še ne nameravajo ustaviti. Povedal je še, da je z njegovimi delovnimi navadami zelo zadovoljen ter, da je Theart ekipni mož in pozitivna oseba.