Kataklysm izdali napovednik za prihajajoči album

Skupina Kataklysm (FOTO: Kataklysm Facebook)
Skupina Kataklysm (FOTO: Kataklysm Facebook)

Kanadska death metal zasedba Kataklysm je te dni izdala napovednik za prihajajoč studijski album ‘Meditations‘, ki bo izšel 1. junija letos pod okriljem glasbene založbe Nuclear Blast.

 

O albumu ‘Meditations’

Na ploščku bo 10 novih skladb, za produkcijo albuma pa sta poskrbela kar kitarist Jean-François Dagenais in bobnar Oli Beaudoin. Mix ploščka pa so fantje tokrat zaupali Jayju Rustonu.

Za naslovnico albuma je poskrbel Surtsey, ki je z zasedbo Kataklysm sodeloval že v preteklosti, saj je med drugim, poskrbel za vizualno podobo ploščka ‘Of Ghosts And Gods‘.

Pevec Maurizio Iacono pa je ob tem povedal: ‘Zame je to zelo oseben album, s katerim ponovno odpiramo stare rane – čutil sem veliko željo po tem, da vso svojo dušo prenesem na to izdajo. S fanti smo bili izolirani pod isto streho med pisanjem, ravno tako kot smo bili v zgodnjih dneh … brez skrbi, le to, da se zabavamo, smo iskreni in izdelamo resen album, ki predstavlja nas danes, a hkrati spoštuje našo preteklost. Prihaja naša nova zgodba in z veseljem jo bomo delili z vami!’

Naslovnica albuma 'Meditations'.
Naslovnica albuma ‘Meditations’.

Seznam skladb na albumu ‘Meditations’:
01. Guillotine
02. Outsider
03. The Last Breath I’ll Take Is Yours
04. Narcissist
05. Born To Kill And Destined To Die
06. In Limbic Resonance
07. And Then I Saw Blood
08. What Doesn’t Break Doesn’t Heal
09. Bend The Arc, Cut The Cord
10. Achilles Heel