Širimo virus Antivalentinovega v Ljubljano!

Let3 v elementu. (FOTO: Goran Berovič)
Let3 v elementu. (FOTO: Goran Berovič)

Antivalentinovo#4, tradicionalni zimski festival, je postal sinonim za glasbeni žur z veliko dobre zabave na malce drugačen način. Letošnje leto Antivalentinovo prvič zagotavlja tudi popestritev z odličnim stand up programom Studia Smijeha, minuli vikend je najboljši žur v mestu zopet navdušil nabito poln Bočarski dom v Zagrebu.

Let3 znova navdušili, virus bodo letos razširili v Ljubljano

20. in 21. februarja 2019 bo Antivalentinovo prvič zavzelo tudi Ljubljano, in sicer ljubljansko Cvetličarno, prvič s kar dvodnevnim programom in spremljevalnim Stand up programom s Studiem Smijeha. Na ljubljanskem Antivalentinovem bodo prvi dan nastopili idejne vodje festivala, provokatorji Let 3, TBF iz Splita, mnogi pa se bodo razveselili tudi nastopa Vojka V. Naslednji dan bodo na oder stopili priljubljeni Edo Maajka, Elemental in pa Klemen Klemen.

V Zagrebu je festival potekal pod sloganom ‘Ništa ljubav, samo obitelj‘, ki se je izkazal za povsem upravičenega, saj privablja množice zabave željnega občinstva, ki si želi drugačnega praznovanja praznika zaljubljenih.

Let3 so navdušili. (FOTO: Goran Berovič)
Let3 so navdušili. (FOTO: Goran Berovič)

V Zagrebu so prvi dan nastopili Zabranjeno pušenje, Elemental, Rambo Amadeus in Saučešće, drug dan pa Let 3, Kojoti, Bad Copy in Turisti.

Let 3 je občinstvo zopet čakalo z največjo nestrpnostjo. Na nastop se skupina vedno dobro pripravi in po navadi ne pusti nikogar ravnodušnega. Let 3 so na oder tokrat pridrveli v Zigman kreacijah, prvi komad, ki so ga servirali občinstvu je bil ‘Profesor Jakov’.

Boćarski dom je pokal po šivih od navdušenja vse od trenutka, ko so Let 3 – Prlja, Mrle, Baljak, Zec in Bin stopili na oder. Niti sebi, niti občinstvu namreč niso pustili dihati, ampak so raje raztrgali oder! ‘Drama’‘999’‘Izađi mala’‘Dijete u vremenu’,‘Kontinentio’Vjeran pas’ in drugi znani antologijski komadi te rock institucije so si sledili drug za drugim. S podporo mariachi benda El Combo so izvedli še komade ‘Tišu‘, ‘Izgubljene’ ter še nekaj drugih uspešnic.  Sledila je izvedba skladbe ‘Golub Vaso’, ki ji je sodelovanje z Vucompodarilo novo življenje. Po več kot uri in pol igranja so Let 3 zaključili z bisom in komadi ‘Ženu varam’ in ‘Sam u vodi’.

AntiValentinovo #4,
 na katerem je nastopilo osem regionalnih bendov (SaučešćeRambo AmadeusElementalZabranjeno PušenjeTuristiBad CopyKojotiLet3), je ponovno potrdil, da gre za zelo močan indoor festival in znamko. O Antivalentinovem se že več let govori, da gre za najboljši žur v mestu.

Občinstvo bo nedvomno uživalo tudi v Ljubljani. (FOTO: Goran Berovič)
Občinstvo bo nedvomno uživalo tudi v Ljubljani. (FOTO: Goran Berovič)

Ljubljana bo 20. in 21. februarja prvič okusila slast Antivalentinovih žurov, prvič že z dvodnevnim programom v Cvetličarni. Poleg neizbežnih LET 3, bodo v Cvetličarni nastopili Edo Maajka, Vojko V, Elemental, TBF in Klemen Klemen.

 

Širimo virus Antivalentinovega v Ljubljano!