Siddharta vam ponuja brezplačni izvod albuma ‘ID20’

Nova grafična podoba albuma 'ID20'.
Nova grafična podoba albuma 'ID20'.

Domača najuspešnejša rock zasedba Siddharta je pred dvajsetimi leti izdala prvenec ‘ID‘, ki jih je katapultiral v svet slave in blišča …

 

20 let kasneje …

Dvajset let kasneje pa so fantje osvežili prvenec, in sicer zvočno in grafično. Še več, v sodelovanju z Volkswagnom vam Siddharta ponuja ekskluziven brezplačen prenos ‘svežega’ albuma ‘ID20‘. Plošček lahko prenesete TUKAJ.

V sklopu priprav na obeležitev 20. obletnice prvenca so se odločili album ponovno posneti. Snemanje albuma, ki so ga poimenovali ‘ID20’, je potekalo v Studiu 22 Regionalnega RTV Centra Maribor.

Tako kot pod ID, se tudi pod ID20 kot producent podpisuje Dejan Radičević.

Z današnjim dnem se na uradni spletni strani Siddhartinega dolgoletnega partnerja in podpornika projekta ID20, podjetja Volkswagen Slovenija prične ekskluzivna ponudba brezplačnega prenosa albuma, ki bo trajala 14 dni. Kmalu pa bomo ID20 lahko slišali tudi na vinilni plošči.

Snemanje albuma so zabeležile tudi video kamere. Videi se bodo tekom prihajajočih tednov zvrstili na Siddhartinem uradnem YT kanalu. Kot režiser in montažer se je pod video izdelke podpisal Matej Grginič (‘Ledena’, ‘Nastalo Bo’, ‘Strele v Maju’, ‘Jaz’).

Prva pesem, ki bo zaživela na večjih in manjših, bolj ali manj razbitih, ekranih je ‘Črnobelo’ (video zgoraj), kar nakazuje možnost, da se pesmi ne bodo zvrstile v vrstnem redu kot so zabeležene na albumu.