Še pet dni do koncerta glasbene legende v Ljubljani!

Rod Stewart prvič v Ljubljani 19.5. v Areni Stožice!

Star produkcija, organizatorji koncerta v Stožicah so potrdili, da je vse pripravljeno za koncertni spektakel! O prihodu Roda Stewarta so v zadnjih mesecih že veliko govorili, zato so tudi pričakovanja presegla vse meje. Ne dvomimo, da bo legenda svetovnega glasu občinstvu ponudila nepozabno glasbeno doživetje in spomin, ki ga bodo dolgo nosili v srcih!

Veliki sir Rod Stewart, ki ga vse generacije poznajo po uspešnicah, kot so “Sailing”, “The First Cut Is The Deepest”, “Rhythm Of My Heart”, “Tonight’s the night”, “Maggie May” in mnoge druge, je pa tudi sredi svetovne turneje, v okviru katere bo 19. 5. 2024 prvič nastopil v Ljubljani.

Dvakrat je bil sprejet v rock and roll dvorane slavnih, je dobitnik nagrade Grammy, leta 2016 pa je za svoj prispevek h glasbenemu in humanitarnemu delu prejel viteški naziv. Je eden redkih umetnikov, ki se ponaša s 16 singli, ki so se uvrstili med prvih 10 najbolj poslušanih na lestvici Billboard Hot 100. Z osupljivimi 10 albumi in 26 uspešnicami se je uvrstil na vrh lestvic v Veliki Britaniji, s 17 albumi in 16 hiti pa tudi na vrh lestvic v ZDA.

“Resnično sem vznemirjen zaradi svojega prvega koncerta v Ljubljani in veselim se nastopa pred čudovitim slovenskim občinstvom. Pričakujete lahko moje največje uspešnice, pa tudi veliko pravih presenečenj!”, je pred koncertom v Ljubljani povedal Rod Stewart.

Ne zamudi te zadnje priložnosti in si zagotovi svojo vstopnico na eventim.si!