San Di Ego z novim videom ‘Ko je ni zraven mene’

Skupina San Di Ego (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Skupina San Di Ego (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Minilo bo že skoraj leto, odkar so San Di Ego najavili spremembo pevca v zasedbi, rockerji niso čakali, ob koncu epidemije so takoj začeli razveseljevati občinstvo na koncertih po Sloveniji, še prej pa so izdali tudi dva singla s pripadajočim videospotom ‘Vse besede‘ ter ‘Ob meni lepa‘.

O skladbi ‘Ko je ni zraven mene’

Tokrat nam predstavljajo rockersko skladbo, ki se bo zelo dobro obnesla na poletnih odrih – ‘Ko je ni zraven mene‘, besedilo za pesem je napisal Mitja Kobal, glasba in aranžma pa sta skupno delo skupine San Di Ego. Za mastering je zaslužen Franci Zabukovec Zabukowski, vse skupaj pa so posneli v studiu Urgenca.

‘Besedilo govori o fazi ljubezni, ko začetna zaljubljenost že mine, ko se iluzije razblinijo, se potem pokažejo tiste male stvari, ki nas včasih pri ljubljeni osebi zmotijo in v sebi kljub temu čutimo, da je kljub vsej nepopolnosti oseba zraven nas v tej nepopolnosti za nas popolna’, razmišlja tekstopisec Mitja Kobal, sicer tudi bas kitarist zasedbe San Di Ego.

Videospot, ki ga je posnel Perica Rai, so fantje posneli v kamnolomu Griža pri Črnem Kalu, po kamnolomu pa izvaja vratolomno adrenalinsko vožnjo Urban Ražman, mladi motorist.
San Di Ego čakajo na dolgo vroče poletje, dobršen del bodo preživeli na odrih po Sloveniji.

Ujemite San Di Ego na terenu:
4. JUN – KOČEVJE, Beerfest
10. JUN – PORTOROŽ, Harley Davidson Weekend
18. JUN – KOBARID, glavni trg
25. JUN – GORA ROCKA, Šentviška gora
16. JUL – PIVO IN CVETJE, Laško