San Di Ego iz odra 41. MMS na odre po Sloveniji

Skupina San Di Ego. (FOTO: Aleš Rosa)
Skupina San Di Ego. (FOTO: Aleš Rosa)

San Di Ego so prvič nastopili na festivalu Melodije morja in sonca in sicer s skladbo ‘Človek mora imeti sanje‘, glasbo in besedilo zanjo je napisal Mitja Kobal. Priljubljeni rockerji so se z nastopom odločili predstaviti širši množici ter se odpravili na festival poletnih melodij, kar jim predstavljalo določen izziv, ki so ga z sprejeli z velikim veseljem in ob tem tudi uživali!

Delovni vikend so rockerji izkoristili za bendovske počitnice

Delovni vikend so rockerji izkoristili za bendovske počitnice – člani se med sabo odlično razumejo, zato jim ni bilo težko združiti koristno s prijetnim.

Vikend so izkoristili tudi za polnjenje baterij, v soboto 16. julija bodo namreč že nastopili na velikem odru festivala Pivo in cvetje v Laškem, 30. julija pa v Kamniku.

V mesecu juniju so najprej razveselili več tisočglavo množico v Portorožu (prireditev Harley Davidson), dober rock žur so priredili tudi v Kočevju, Postojni ter zdaj že tradicionalnem festivalu Gori Rocka, kjer se rockerji dobro počutijo kot doma.

V zaodrju festivala Melodije morja in sonca v Portorožu so člani v sodelovanju s Kaj 5 produkcijo posneli tudi making of video, ki nam ga bodo pokazali v začetku meseca avgusta. Do takrat pa jih ujemite na katerem od koncertov po Sloveniji.