Samuel Blues & Miha Erič: Koncert ob izidu novega CDja v Ortu

Samuel Blues in Miha Erič

Samuel Blues in Miha Erič bosta 28. septembra ob 21.00 v Orto Baru predstavila nov album. Obeta se nam čudovit bluesovski večer.

Glasbenika imata na odru prezenco v prodornih ritmih prepletajočih akordih ter slide šovih, do tonskih krikov suverenih, surovih, nežnih in udarnih Orglic v Blues Rock maniri. Glasbenika veljata za najbolj izvirna in nadarjena glasbenika v mlajših vrstah slovenske Rock-Blues glasbene scene trdih ritmov. Če orglice nikoli ne utihnejo in če se ritem noge s slide kitaro in reskavim glasom ne ustavi gre zagotovo za bluesovski duet ki ga sestavljata Samuel Blues in Miha Erič.

Za popestritev poletnega večera pa bosta poskrbela: Samuel Blues in Miha Erič. Glasbenika imata na odru prezenco v prodornih ritmih prepletajočih akordih ter slide šovih, do tonskih krikov suverenih, surovih, nežnih in udarnih orglic v blues rock maniri. Glasbenika veljata za najbolj izvirna in nadarjena glasbenika v mlajših vrstah slovenske Rock-Blues glasbene scene trdih ritmov. Če orglice nikoli ne utihnejo in če se ritem noge s slide kitaro in reskavim glasom ne ustavi gre zagotovo za bluesovski duet ki ga sestavljata Samuel Blues in Miha Erič.

”Če imate radi surovo in neprekuhano glasbo, je Samuel vaš krvav zrezek”
Samuel Blues: vokal, slide kitara, ritem tolkala

Kdaj? 28. september

Kje? Orto Bar

Vstopnina 5 EUR