Sam’s Fever z novim videom ‘Way down’

Skupina Sam's Fever
Skupina Sam's Fever

Najboljši interpreti Elvisove glasbe v Evropi – skupina Sam’s Fever predstavlja novi videospot Way down17. januarja 2018 pa v Cvetličarni obljubljajo koncertni spektakel z legendarnimi uspešnicami kralja rock’n’rolla!

 

O skladbi ‘Way Down’

V Cvetličarni boste lahko prisluhnili največjimi uspešnicam Elvisa Presleya.
V Cvetličarni boste lahko prisluhnili največjimi uspešnicam Elvisa Presleya.

‘Way Down’ je bil zadnji Elvisov hit, ki ga izdal tik pred svojo smrtjo in je dosegel prvo mesto na lestvici. Posnet je bil leta 1976 v Jungle room-u v Gracelandu, posebnost pesmi pa je tudi, da je pevec zasedbe The Stamps Quartet, J.D. Sumner, besedo ‘Way Down’ na koncu pesmi zapel v nizkem C, C2. Sam’s Fever so se odločili zadnjemu izdanemu singlu velikana rock’n’roll glasbe pokloniti s svojim videospotom in na snemanje povabiti statiste vseh generacij.

S tem smo hoteli pokazati, da je Elvis “živ” za vse generacije in še vedno aktualen in da je 40 let po njegovi smrti njegova glasba še vedno več kot aktualna in priljubljena‘ je o snemanju povedal Samuel Hudl, spot pa je bil posnet v njegovem domačem kraju v Kulturnem domu v Pliberku.

 

O skupini

Skupino Sam’s Fever so ustanovili leta 2012, ob 35. obletnici smrti Elvisa Presleya, leta 2015 pa so si z zmago na tekmovanju na European Elvis Festivalu v Bad Nauheimu (Nemčija), kjer je Elvis služil vojaški rok, prislužili laskavi naziv najboljšega cover banda Elvisa Presleya v Evropi. Bogato dediščino rock’n’rolla nadaljujejo predvsem skozi svoje lastne izvirne interpretacije, v navdih pa jim je Elvisovo ustvarjanje po letu 1968, ko je koncertiral z orkestrom in TCB band, kar je bilo za takratne čase nekaj posebnega in drugačnega. »To nas je navdušilo do te mere, da smo k sodelovanju povabili orkestre, s katerimi izvajamo naše interpretacije elvisove glasbe« je še povedal frontman Samuel Hudl. Letos so Sam’s Feverže navdušili polne Križanke s koncertom ob letošnji 40-letnici smrti Elvisa Presleya, vse vstopnice pa so razgrabili že v tednu pred koncertom.

Januarja prihajajo v Cvetličarno. (FOTO: Sam's Fever Facebook)
Januarja prihajajo v Cvetličarno. (FOTO: Sam’s Fever Facebook)

Vsi zamudniki boste imeli ob Elvisovem 83. rojstnem dnevu, še eno možnost za edinstveno doživetje, saj napovedujejo še spektakularnejši koncert v Ljubljani. 17. januarja 2018 Sam’s Fever in skupine The ImperialsDennis Jale in TCB band – The Original Band of Elvis Presley prihajajo v Cvetličarno! Dennis Jale, eden najboljših avstrijskih rock performerjev bo v Cvetličarni stopil v čevlje legendarnega kralja rock’n’rolla in skupaj z originalnimi Elvisovimi glasbeniki kot so James Burton, Glen D. Hardin in Ronnie Tutt, ki so Elvisa spremljali od leta 1969 pa vse do njegove smrti v letu 1977, na odru pričaral doživetje zlatih časov rock’n’rolla in največjih hitov Elvisa Presleya. Dan pred koncertom, 16. januarja, bo v Kavarni Hotela Union organizirana tudi posebno predkoncertno druženje, kjer boste lahko spoznali člane TCB banda, nastopil pa bo tudi priznani madžarski impersonator Elvisa Peter Andorai in The Graceband. Na voljo so 3 tipi vstopnic:

1. Redna vstopnica za koncert 17.1.2018, Cvetličarna Ljubljana;
2. Meet&Greet vstopnica za druženje 16.1.2018, Kavarna Hotela Union, Ljubljana;
3. Paketna vstopnica (velja za meet&greet 16.1.2018, Kavarna Hotela Union + za koncert 17.1.2018, Cvetličarna).

Največji rock’n’roll spektakel z legendarnimi uspešnicami kralja rock’n’rolla – 17. januarja v Cvetličarni!

Vstopnice za koncert ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol / OMV / Big Bang / Pošta Slovenije ) in TUKAJ.