Los Ventilos z novim videom ‘Kako naj dokažem’

Skupina Los Ventilos
Skupina Los Ventilos

Domača zasedba Los Ventilos tudi v decembrskih dneh ne počiva, izdali so namreč novo video za skladbo ‘Kako naj dokažem‘ z aktualnega studijskega albuma ‘#aveš‘, ki so ga izdali januarja letos.

 

Los Ventilos drvijo dalje

Los Ventilos bodo 6. januarja nastopili v Orto baru.
Los Ventilos bodo 6. januarja nastopili v Orto baru.

Po uspešni promociji plošče, štirih videospotih in koncertih širom Slovenije, fantje zrejo v novo leto, ki ga bodo začeli s koncertom v Orto baru 6. januarja 2018.

Na ‘novoletnem koncertu’ bo ekipa ob ustaljenem repertoarju predstavila še 7 čisto novih skladb. Slednje želijo predstaviti publiki, dobiti odziv in tako na sprejetih informacijah nadaljevati delo za peto studijsko ploščo.

Skladbo, ki jo pošiljajo v svet, je ekipa posnela med prvimi za ploščo ‘#aveš’ in je tudi prva, ki jo je posnel Urban SEVER kot član LOS VENTILOS. Dodal je svoj pristop in tako zaključil več aranžerskih oblik.

Vse do izdaje plošče ekipa skladbi ni namenjala večje pozornosti, kar pa se je spremenilo ob stiku s publiko. Slednja je skladbo ‘Kako naj dokažem’ sprejela za svojo in je tako na vseh koncertih ventilov nepogrešljivi del repertoarja.