Sabaton udeleženi v prometni nesreči

Švedski power metalci Sabaton so bili v Tuniziji udeleženi v prometni nesreči. Fantje so sporočili, da so ‘zlomljeni, da so hudo trpeli in, da so krvaveli’, a k sreči so jo odnesli brez resnejših in težjih poškodb.

Zaradi prometne nesreče morali odpovedati nekaj koncertov

Sabaton so se ravno vračali s snemanje novega videa v puščavi Sahara. Le nekoliko kasneje so bili udeleženi v prometni nesreči, zaradi česar so morali odpovedati vse načrtovane koncerte na Gdanskem in Pojlsem.

Fantje so po neljubem dogodku na svojem Facebook profilu zapisali: ‘Vsi smo zlomljeni, hudo pretepeni, krvavimo in smo zašiti, vendar smo srečni, da smo živi in prepričani, da se bomo sčasoma popolnoma opomogli. Kakorkoli, po posvetovanju z zdravniki in njihovim znanjem in oceno naših poskodb, načrtovanih koncertov ne moremo izvesti na Poljskem, kajti tega ne bi storili brez nevarnosti posledici. Vrnili se bomo s polno silo na turnejo po severni Ameriki, v Gdansk pa se bomo vrnili kar se da hitro. Do takrat pa bi z vami radi delili nekaj naših zasebnih slik s snemanja v Sahari in prometne nesreče.’