Rokerji združeni na glasbeno obarvanem teniškem turnirju ROCK TENIS #2

Rock Tenis #2, 21.5.2022, Ten Ten Cirus Bar, Domžale (Foto: Tjaša Jankovič)

Na glasbeno obarvanem teniškem turnirju v Domžalah se je po lanskoletni nadvse uspešni krstni izvedbi zbralo trinajst tenisačev, ki so dokazali, da rock glasba in tenis hodita z roko v roki. S svojimi teniškimi veščinami so pričakovano navdušili Miha Recelj, Andraž Hribar in Bor Zuljan. 

Malokdaj se zgodi, da se rokerji zberejo ne na glasbenem odru, pač na teniškem igrišču. Za pokal so se pomerili Miha Recelj, Andraž Hribar, Bor Zuljan ter Alan Vitezič, močno konkurenco in odpor pa so jim nudili Robert R. Rebolj, Tine Janžek, Damjan Košir, Jernej Kržič, Gal Jerman, Matija Jašarov, Tadej Šefer Janc, Andrej Knehtl in Marko Brvar.

Igrali so turnir v konkurenci posameznikov, na katerem je tokrat suvereno slavil Miha Recelj, ki je v finalu premagal Andraža Hribarja. Tekmovalo pa se je tudi v tolažilni skupini, kamor so se uvrstili poraženci v uvodnem krogu glavnega dela turnirja. Med omenjenimi je bil najboljši Andrej Knehtl, ki je v finalu ugnal Tineta Janžka. 

Po napornem tekanju sredi vročinskega udara je sledilo druženje.

Združili rock glasbo in tenis

Rock‘n’roll in tenis, kaj je še lepšega?! Če zraven dodamo sončno vreme, dobro pijačo in slastno jedačo dobimo popoln športni dan, kjer so rezultati postranskega pomena, saj je tokrat z naskokom še enkrat več zmagala dobra volja. Rokerji so izkoristili priložnost, da se še bolje spoznajo in udarijo še kakšno sproščeno partijo dvojic. Vse to ob poslušanju rock glasbe, kar je bila tudi rdeča nit dogodka, ki so ga podprli športna prodajalna Loparji.si, Tektonik kraft pivovarna, pokali Linus ter Ten Ten Cirus Bar. Po besedah sodelujočih pa bo dobil svoje nadaljevanje že enkrat jeseni.

Galerijo najdete TUKAJ.