Rod Stewart prvič navdušil v Zagrebu

Rod Stewart v Zagrebu. (FOTO: Nejc Zupančič)
Rod Stewart v Zagrebu. (FOTO: Nejc Zupančič)

Rod Stewart, eden najbolj uspešnih in prepoznavnih glasbenikov vseh časov, je 2. februarja prvič v življenju nastopil pred nabito polno zagrebško Areno.


FOTO: Nejc ZUPANČIČ

73- letni Rod brez težav navdušil občinstvo

Obiskovalci koncerta so bili tako priča številnim hitom kot so ‘Sailing’, ‘The First Cut Is The Deepest,’, ‘You Wear It Well’, ‘Maggie May’, le te pa so ob šarmantnim Stewartovem glasu z veseljem tudi prepevali.

73- letni Rod pa tekom svojega koncerta poskrbi tudi, da si obiskovalci koncert zapomnijo ne samo po njegovem glasu, ampak tudi po glamurju. Ne glede na to, da je leta 2016 zaradi svoje dobrodelnosti prejel naziv viteza, se glamurju in razkošju na odru ne more upreti.

Brez večjih težav je celoten koncert publiko držal na nogah in v Zagrebu tako prvič ponudil vse tisto, kar so obiskovalci želeli in pričakovali. Z nastopom pa je še enkrat več dokazal, zakaj je tekom svoje kariere prodal že preko 200 milijonov albumov in zakaj si je že kar dvakrat prislužil vstop v dvorano slavnih. Dokazal je, da je umetnik, kot se šika in z nepozabnim nastopom upravičil svoje slovito ime.