Rock Partyzani z videospotom “Živet je lepo” napovedujejo koncert v Cvetličarni

Nova skladba Rock Partyzanov iz prihajajočega jubilejnega albuma, ki bo izšel 15. oktobra, govori o generaciji, ki je živela v dveh državah, zamenjala štiri denarne valute ter dve družbeni ureditvi. Kljub vsem spremembam, ki so se zgodile tekom let, generacija živahnih osemdesetih ugotavlja, da so se imeli lepo.

Rock Partyzani se zahvaljujejo režiserju Mikiju Pavlinu ter vsem prijateljem, ki so sodelovali pri snemanju videospota »Živet je lepo«.

Aleš Klinar-Klinči in Rock Partyzani se ob jubileju pripravljajo na nepozaben koncert, ki se bo zgodil v petek, 24. novembra v ljubljanski Cvetličarni, z njimi bodo tudi številni glasbeni gosti, to bo zagotovo koncertni žur, ki ga ne smete zamuditi. Veliki koncert bo pravzaprav retro sprehod skozi Aleševo glasbeno potovanje – začeli bomo  s skupino Martin Krpan, nadaljevali z zasedbo Agropop in Rock Partyzani ter s številnimi drugimi glasbeniki, za katere je Aleš Klinar Klinči ustvaril glasbene hite.

Na koncertu bomo skupaj prepevali številne Aleševe uspešnice; »Od višine se zvrti«, »Še je čas«, »To ni političen song«, »Je v Šiški kaj odprtega«, »Samo milijon nas še živi«, »Jasmina«, »Ti si moj sonček«, »Tvoje noge bose«, »Živele Slovenke«, »Svobodno sonce«, »Yugo«,  »Cela Slovenija je žgala rock«, »Rockerji«, »Odšla bom še to noč«, »Lep je dan«, »Ni me strah«, »Do roba in še čez« in številne druge uspešnice. Za domovino z ROCK PARTYZANI NAPREJ, NA JURIŠ!