Richie Sambora se bo pridružil skupini Bon Jovi

Richie Sambora se že veseli vstopa v Hall of Fame.
Richie Sambora se že veseli vstopa v Hall of Fame.

Nekdanji kitarist priljubljene zasedbe Bon Jovi, Richie Sambora je dejal, da se bo prihodnje leto pridružil skupini, za skupni nastop na prireditvi Rock & Roll Hall of Fame, katere del bodo postali tudi oni.

 

Bon Jovi bodo vstopili v Rock & Roll Hall of Fame

Včeraj je bilo razkrito, da bodo na 33. prireditvi Rock & Roll Hall of Fame ‘v luknjo slavnih padli’ tudi Bon Jovi.

Prireditev bo potekala v soboto, 14. aprila 2018, v Clevelandu. Poleg skupine Bon Jovi bodo del Rock & Roll Hall of Fame postali še The Cars, Dire Straits, The Moody Blues in Nina Simone.

Skupina Bon Jovi pa bo v luknjo slavnih vstopila v klasični zasedbi Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan, Alec John Such in Tico Torres.

Kmalu po najavi, da bodo Bon Jovi postali del Hall of Fame, se je Jon javil in svojim oboževalcem poslal video sporočilo, v katerim se jim je zahvalil za vso podporo, da bodo tudi oni tako postali del Hall of Fame.

 

Spregovoril tudi Richie Sambora

Bomo priča originalni zasedbi Bon Jovi?
Bomo priča originalni zasedbi Bon Jovi?

Za Billboard pa je spregovoril tudi nekdanji kitarist, Richie Sambora, ki je leta 2013 zapustil skupino Bon Jovi po tridesetih letih skupnega ustvarjanja. Dejal je, da se že veseli svečane slovesnosti.

Richie Sambora je dejal: ‘To je Rock and Roll Hall of Fame – vesela prireditev.’ Bil sem (v Bon Jovi) 31 let in prodali smo več kot 150 milijonov kopij albumov ali nekaj takega. Veliko pepela smo pustili na sedežih stadionov širom sveta in osrečevali veliko ljudi. Imel sem veliko različnih delovnih mest v tej skupini, zatorej, da, prikazal sem bom na slavnostni prireditvi.’

‘Vsi bi lahko imeli nasmeh na obrazih in nasmeh v srcu in to bi morala biti proslava vsega, kar smo storili.’

‘Lepo je, da si prepoznan po tem, kar si počel. Čudovito je, da si v vrsti s svojimi junaki, ki si jih poslušal v odraščanju in jih posnemal. Ko me postaviš v vrsto z Rolling Stonesi in Bob om Dylan and The Beatlesi je to velika čast.’